Serious Sam HD: The First Encounter - Windows

Serious Sam HD: The First Encounter - Windows

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Serious Sam HD: The First Encounter is een opgepoetste versie van de legendarische Serious Sam-game voor de PC. Net als de voorgaande delen wordt ook dit een compleet over-de-top knalfestijn. De tekenfilmachtige beelden zullen voor een meer realistische look worden omgeruild, al moet

De Serious Sam games waren destijds een verademing in het shooterlandschap. Terwijl de meeste shooters steeds realistischer werden, bracht Serious Sam een heerlijke verzameling onzin. Honderden bizarre vijanden kwamen schreeuwend op je afgerend om met belachelijk grote wapens over de kling te worden gejaagd.

Serious Sam HD: The First Encounter laat je deze chaos herleven. Doelloos knallen op alles wat beweegt. Het klinkt erg simpel, maar Serious Sam HD: The First Encounter is een grote uitdaging voor iedereen die de controller in de hand durft te nemen. Je rent, ontwijkt en schiet zo snel mogelijk! Bovendien is Serious Sam HD: The First Encounter met meerdere spelers te spelen, waardoor de actie helemaal over de top gaat!
984785 Items

Specificaties

EAN
4015756114419

16 andere producten in dezelfde categorie: