Airline Tycoon 2

Airline Tycoon 2

Referentie:

€ 19,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Airline Tycoon 2 is een simulatiespel waarin de speler een luchtvaartmaatschappij moet leiden. Het is zaak om winst te maken op vluchten, bepaalde lijnen te onderhouden, de kwaliteit van de vliegtuigen te waarborgen en zo een succesvolle onderneming te leiden.

We gaan weer de lucht in. Voor het eerst in dertien jaar kunnen spelers zich verheugen op een nieuwe Airline Tycoon. Spelers moeten hun eigen aankopen doen, lijnen opzetten, passagiers en goederen binnenhalen en natuurlijk de concurrentie te slim af zijn. Alleen de besten kunnen heersen over het luchtruim.

In de game kan je landen bij luchthavens op allerlei plaatsen ter wereld, variërend van München tot en met Caracas. Alles is naar eigen wens, of eigenlijk de wens van je klanten, aan te passen.

Jouw personage kan in een 3D-wereld over het terrein van je eigen luchthaven lopen. Daar kan je medewerkers aansporen beter te werken aan jouw nieuwe vliegtuigen of het onderhoud van bestaande toestellen. Ondertussen is het jouw taak lijnen op te zetten en de vertrek- en aankomsttijden goed in de gaten te houden.

Natuurlijk kunnen er ook rampen voordoen. Vulkanische as boven West-Europa? Een burgeroorlog in een bepaald land? Je moet snel reageren om je bedrijf in goede banen te leiden, en ondertussen heb je ook nog die vervelende concurrenten!
984785 Items

Specificaties

EAN
4260089413122

16 andere producten in dezelfde categorie: