Real Warfare 2 - Northern Crusades

Real Warfare 2 - Northern Crusades

Referentie:

€ 49,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Real Warfare 2: Northern Crusades is een strategiegame voor de pc. In het spel staat de hedendaagse oorlogvoering zij aan zij met die van de Middeleeuwen. Het is een strategiegame met een reis door de geschiedenis! Deze keer gaan we terug naar de tijd van de kruistochten in de Baltische staten in de 13e eeuw na Christus.

In Real Warfare 2: Northern Crusades komen sleutelmomenten uit de geschiedenis van de Orde der Teutoniërs, tegenwoordig de Baltische staten, voorbij. Zij versloegen het heidense Pruissen. Spelers herleven deze gevechten als kruisvaarders. Ongeacht de weinige manschappen van de Orde vechten zij voor wat ze waard zijn.

Dit strategische spel biedt spelers de mogelijkheid rond te reizen door een kleurrijke wereld. Vrijheid in beweging is hierbij van een groot belang. Dialogen met de bevolking, elementen uit rollenspellen, verschillende opdrachten en veel meer komt voorbij in Real Warfare 2: Northern Crusades.

Vroeg of laat komt het echter toch altijd neer op een ding: oorlog. Je kunt het opnemen tegen legers, je kunt met voertuigen dorpjes binnenvallen of kastelen bestormen met speciaal wapentuig.

Vecht je een weg door de geschiedenis!
984785 Items

Specificaties

EAN
5060199420848

16 andere producten in dezelfde categorie: