SimCity Societies: Destinations

SimCity Societies: Destinations

Referentie:

€ 26,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
SimCity Societies: Destinations is de eerste uitbreiding voor SimCity Societies. Deze PC-game is natuurlijk te vergelijken met de klassieke stedenbouwgames, maar deze keer wordt er in SimCity Societies: Destinations meer nadruk gelegd om de sociale aspecten van het leven in de stad.

In SimCity Societies: Destinations krijgt de speler meer mogelijkheden om het de bezoekers van zijn stad naar hun zin te maken. Aan attracties is er dan ook geen gebrek. Je kunt makkelijk kijken naar datgene wat men nog mist in jouw stad, en vervolgens kan je hier op ludieke wijze op in spelen. SimCity Societies: Destinations bevat onder andere sprankelende pretparken en tropische beach resorts. Je kunt zelfs gaan hiken in de bergen. In totaal biedt SimCity Societies: Destinations meer dan 100 nieuwe gebouwen en attracties om je stad nog mooier en/of beter te maken.

In SimCity Societies: Destinations gaat het niet altijd om effectiviteit, maar zo lang je bezoekers en inwoners het maar naar hun zin hebben. Je zou kunnen stellen dat SimCity Societies: Destinations een beetje de Amsterdamse mentaliteit heeft. De kleine straatjes vol met trams werken voor geen meter, maar het is wel heel gezellig!
984785 Items

Specificaties

EAN
8716051026839

16 andere producten in dezelfde categorie: