Total War Shogun 2: Fall of the Samurai (PC)

Total War Shogun 2: Fall of the Samurai (PC)

Referentie:

€ 50,49
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Het is 1863 en het tijdperk van de samoerai loopt bijna ten einde. De meesters van het zwaard, de boog en het paard krijgen te maken met een periode van enorme verandering, waarin een nieuw Japan wordt geboren onder het geluid van bulderende kanonnen en gillende stoommachines. De moderne, Victoriaanse wereld van Europa en Amerika rammelt aan de poorten van Japan en brengt revolutionaire nieuwe wapens naar het land: wapens die de doodsklok voor de samoeraiklasse luiden. Deze nieuwe wereld kan worden buitengesloten om de tradities te bewaren, of ze kan worden omhelsd en doorgrond. Tijdens deze omwenteling neemt een nieuwe keizerlijke beweging het op tegen de oude shoguns om de keizer opnieuw de rechtmatige heerser over Japan te laten worden. Wie steun jij? De opkomende keizerlijke macht, of het oude shogunaat? Kies je pad en voer het land mee in de laatste strijd om de toekomst van Japan: de Boshin-oorlog, de oorlog in het jaar van de draak.

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai is een grootschalige, zelfstandige uitbreiding voor Total War: Shogun 2 en biedt een totaal nieuwe spelervaring. Je kunt nu kiezen uit zes nieuwe speelbare clans, waaronder clans die het moderne keizerlijke Japan steunden (zoals de Satsuma) en clans die zich aansloten bij de oude shogun (zoals de Nagaoka). Je krijgt tevens te maken met drie buitenlandse grootmachten: Amerika, Groot-Brittannië en Frankrijk hebben nu allemaal belangen in de toekomst van Japan. Hoe ga jij met ze om?

Dit wordt allemaal uitgespeeld op een grotere en verbeterde campagnekaart, met nieuwe eilandprovincies in het verre noorden, gloednieuwe ontwikkelingspaden voor gebouwen en technologie, en gloednieuwe functies, zoals spoorwegen en zeebombardementen, die nog nooit in een Total War-titel zijn vertoond.
984785 Items

Specificaties

EAN
5055277016341

16 andere producten in dezelfde categorie: