Madden NFL - 08

Madden NFL - 08

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Madden NFL is al jaren een zeer succesvolle franchise. Het is de enige American football-game die de officiële licentie van de National Football League heeft. Madden NFL 08 is al de achttiende versie van Madden NFL en beschikt over alle nieuwe spelersnamen en statistieken. Ook zijn er nieuwe spelersacties toegevoegd, waaronder lage tackles. American football is een sport waarin tactiek en snel handelen centraal staan, zo ook in Madden NFL 08.

De game heeft een compleet nieuw iconensysteem. Met deze iconen wordt aangegeven wat de plus- en minpunten zijn van de spelers op het veld. Je kunt snel zien wat je beste spelers zijn, en ze voor elke ‘snap’ (het moment dat de bal wordt aangegeven door de center) in positie brengen. Je kunt inspelen op de strategieën van je tegenstanders en gebruik maken van hun zwakheden.

De game bevat een nieuw trainingssysteem. Je kunt een leger aan tacklingpoppen te lijf gaan in een nieuwe mini-game, waarin je American Football leert spelen. Met een progressief leersysteem wordt het spel uitgelegd.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030930055905

16 andere producten in dezelfde categorie: