Angry Birds

Angry Birds

Referentie:

€ 7,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Angry Birds is een game die draait om de strijd van de vogels tegen de stoute biggetjes. De biggetjes hebben namelijk de eieren gestolen van de vogels, en nu zin je op wraak. Jij helpt de vogels een handje om de stoute biggen te verslaan!

Door met een katapult de vogels, die komen in de verschillende kleuren en met verschillende eigenschappen, af te schieten, moeten de biggetjes vernietigd worden. Er zijn in totaal meer dan honderd levels om te spelen, en bovendien moet je voor de maximale score optimaal presteren. Veroorzaak met zo min mogelijk vogeltjes zo veel mogelijk schade.

Sommige vogels kan een exploderend ei laten vallen. Andere vogels kunnen met een bocht vliegen, een kamikaze aanval doen of juist in vijf kleinere vogeltjes uiteenvallen. Welke vogel je mag gebruiken, staat vast. De volgorde is al bepaald, maar hoe jij invulling geef aan het gebruik de vogel is geheel aan jou.

Angry Birds is al een enorme hit op de iPad en iPod. Honderdenmiljoenen downloads voor verschillende smartphones en tablets zijn wereldwijd gespeeld, en met Angry Birds voor de pc gaan nog meer mensen genieten van dit super leuke puzzelspel!


Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.
984785 Items

Specificaties

EAN
8716051053125

16 andere producten in dezelfde categorie: