Deep Black Reloaded  (DVD-Rom)

Deep Black Reloaded (DVD-Rom)

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Onderwater is het donker, gevaar dreigt van alle kanten en bovendien beweeg je niet zo heel erg snel. Deep Black neemt je mee naar een duistere onderwaterwereld waarin spionage en biologische wapens een belangrijke rol spelen. Aan jou de taak om de vijand aan halt toe te roepen!

In de nabije toekomst is er chaos op de wereld in Deep Black. Verschillende landen strijden voor de macht. Althans, landen, je zou het terroristische organisaties kunnen noemen. Die een heeft nog gevaarlijkere wapens dan de andere, en het grootste gevaar komt uit de hoek van de biologische wapens. Als lid van een van de legers in deze game is het jouw taak om vijandelijke wapens onschadelijk te maken.

De onderwaterwereld van Deep Black combineert gevechten met een sciencefiction-sausje, spionage en de terreur van biologische wapens. De fysieke eigenschappen van allerlei voorwerpen zijn onderwater niet te vergelijken met dezelfde situatie bovenwater. De realistische implementatie van de fysieke eigenschappen draagt bij aan de intensiteit van deze actiegame.

Het overgrote deel van Deep Black speelt zich onderwater af. Je beschikt over harpoenen, speciale jetpacks en andere hoogstaande technologieën om de vijanden flink aan te pakken!
984785 Items

Specificaties

EAN
5060264370030

16 andere producten in dezelfde categorie: