One Must Fall, Battlegrounds

One Must Fall, Battlegrounds

Referentie:

€ 24,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
One Must Fall: 2097 is een game die veel van de al wat ¿oudere¿ gamers (lees: pré Windows kiddies) nog goed zullen kennen. In het tijdperk van Mortal Kombat en Street Fighter voor de consoles, was dit de enige titel die beschikbaar was voor de PC. Dat dit de enige fighting game voor de PC was deed echter absoluut niet aan het feit af, dat het een toptitel was.

Het verschil met andere games uit hetzelfde genre was duidelijk: in deze game kroop je niet in de huid van één of ander vage persoon/mutant, maar je werd piloot van een 30 meter lange robot. Ook verder had deze game alles wat een gamer zich kon wensen: goede graphics, een stoere soundtrack, een grote fun factor en natuurlijk de actie ontbraken er niet aan.
Aah, sweet memories komen boven als ik terugdenk aan deze geweldige 486 game... De eerste keer dat ik een ¿Destruction move¿ uitvoerde met mijn ¿Jaguar¿ kan ik me bijvoorbeeld nog goed heugen, ik versloeg Cossette met een Perfect Round, pakte haar "Shadow" op, sprong omhoog en voelde daarna de kracht die in de robot school... vervolgens vlogen de onderdelen opeens in het rond na het uitvoeren van een "backbreaker". Geweldig!
984785 Items

Specificaties

EAN
5060060291256

16 andere producten in dezelfde categorie: