Medieval Trilogy

Medieval Trilogy

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Voor fans van de middeleeuwen valt er genoeg te beleven in deze uitgebreide bundel. Maar liefst drie titels over deze roemruchte tijd uit de geschiedenis van de mensheid.

Deze bundel bevat de games Knights of Honor, Tortuga en Patrician 3. In Knights of Honor zul je je leger naar het slagveld moeten leiden en je rijk moeten uitbreiden met behulp van je machtige ridders. De ridders vormen een belangrijke schakel in je rijk. Je voert de oorlogen met hen, regeert provincies en stelt de handelsovereenkomsten met andere rijken veilig.

Tortuga vertelt de kant van de piraten. Speel je in dienst van Zijne Majesteiut de Koning of ben je uiterst gevreesde, walgelijke piraat. Je rijkdom stijgt to hoogtes waar je voorheen slechts van kond dromen door te stelen, te plunderen en de schepen en steden compleet kaal te plukken en de verschillende missies te voltooien.

Patrician 3 plaatst je in de late middeleeuwen in Noord-Europa, ten tijde van de opkomst van de Hanse, waar je een carrière opbouwt als kleine handelaar. Maar kun je je ook ontwikelelen tot volwassen Patriciër? Zul je je opwerken tot gouverneur of zelfs leider van de Hanse.
984785 Items

Specificaties

EAN
5016488118217

16 andere producten in dezelfde categorie: