Lucius  (DVD-Rom)

Lucius (DVD-Rom)

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Lucius is een 3D horroradventuregame. Deze spannende game gaat over een jongetje, genaamd Lucius, die de zoon van de duivel blijkt te zijn en door hem aangezet tot de meest vreselijke daden. Kruip in de huid van Lucius en ban zo onopvallend mogelijk de bewoners van het landhuis uit. Dit doe je door ongelukken in scène te zetten, maar je moet wel oppassen dat niemand je gaat verdenken.

Wanneer Lucius op de betekenisvolle datum 6 juni 1966 wordt geboren, vermoedt niemand dat hij anders dan andere kinderen zou zijn. Zijn jeugd bracht hij door in een luxe landhuis en kreeg alles wat zijn hartje begeerde.

Alles wordt anders wanneer Lucius zes jaar oud wordt: zijn echte vader, de duivel, verscheen 's nachts in zijn dromen voor zijn verjaardag. Lucius heeft de opdracht gekregen om de macht over de wereld over te nemen. Allereerst moet hij van zijn familieleden en het bedienend personeel van het landhuis zien af te komen, zodat hij hun macht en rijkdom eigen kan maken. Uitgerust met bovennatuurlijke krachten begint Lucius aan een bloeddorstige horrorjacht door het huis, door zijn helse vaardigheden van telekinese en 'mind control' te gebruiken om dodelijke ongelukken in scène te zetten, zodat één voor één het aantal bewoners van het landhuis afneemt….

De puzzels worden geleidelijk aan moeilijker tijdens het spel en timing is cruciaal om te voorkomen dat je wordt ontmaskerd. Weet jij de wereldmacht te pakken of beland je in een psychiatrische inrichting?
984785 Items

Specificaties

EAN
5060199420466

16 andere producten in dezelfde categorie: