The Witcher

The Witcher

Referentie:

€ 17,50
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
The Witcher speelt zich af in een fantasy-wereld waar morele dubbelzinnigheid aan de orde van de dag is en de grens tussen goed en slecht onduidelijk is. De speler is de witharige witcher Geralt, een bekende monsterdoder en zwaardvechter met bovennatuurlijke krachten en reflexen. Terwijl Geralt probeert zijn verloren geheugen terug te krijgen raakt hij ongewenst betrokken bij een wereldwijde machtsstrijd.

Het verhaal van The Witcher is volwassen en is minder sprookjesachtig dan de meeste fantasyverhalen. Het verhaal zit dan ook vol met sociale problemen zoals racisme, politiek en genocide. De game speelt zich af in een wereld waar geen goed of slecht is en zit vol met plottwisten en dubbelzinnige morele keuzes die invloed hebben op de verhaallijn. Het spel heeft dan ook drie verschillende eindes.

The Witcher is een RPG met snelle actie. De game bevat real-time gevechten die gebaseerd zijn op echte Middeleeuwse zwaardvechttechnieken. Je kunt bovendien uit 250 speciale vaardigheden kiezen die te maken hebben met attributen, vechten en magische krachten om Geralt zo te maken dat hij het beste bij je eigen stijl past.
984785 Items

Specificaties

EAN
3546430130124

16 andere producten in dezelfde categorie: