Air Conflicts: Pacific Carriers

Air Conflicts: Pacific Carriers

Referentie:

€ 14,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Air Conflict: Pacific Carriers ben jij de leider over een vliegdekschip. In dit computerspel stuur je als admiraal van een vliegdekschip vliegers op pad voor missies tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je kiest voor welke grootmacht je wilt vechten; de Amerikaanse of Japanse marine.

Kruip in de huid van admiraal Lucas Stark of Hideaki Hashimoto en bestuur het schip richting vijandelijke gebieden in de Stille Oceaan. Bescherm je schip met zware kannonen en beklim de uitkijktoren turend naar verdachte stipjes aan de horizon die zouden kunnen duiden op aanstormend onheil.

Jij bent in Air Conflict: Pacific Carriers verantwoordelijk voor diverse squadrons, waarvoor jij hun routes moet uitstippelen. Jij stelt de bewapening van de vliegtuigen samen, maar houd rekening met de beperkte hoeveelheid munitie aan boord.

Betrek je vrienden bij het bedenken van nieuwe strategieën in de multiplayermodus wanneer jouw schip de Midway eilanden, Pearl Harbor en Wake Island aandoet. Air Conflict: Pacific Carriers maakt deze historische strijdtonelen volledig interactief!
984785 Items

Specificaties

EAN
5060201652519

16 andere producten in dezelfde categorie: