Jack's Bridgetrainer

Jack's Bridgetrainer

Referentie:

€ 24,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Speel een onbeperkt aantal spellen met en tegen het sterkst spelende bridgeprogramma ter wereld, waarbij de nadruk is gelegd op het oefenen van het bieden. Wereldkampioen computerbridge Jack begeleidt u bij het bieden en zorgt voor sterk tegenspel.

Vooraf stelt u het biedsysteem in; oplopend in moeilijkheidsgraad kunt u kiezen voor Berry voor starters, Berry voor beginners en Berry voor gevorderden. Vervolgens kunt u onbeperkt willekeurige spellen oproepen en volgens de biedopvattingen van Berry Westra deze gaan bieden. Wanneer u niet het juiste bod doet, volgt commentaar. U kunt vervolgens uw bod vervangen maar ook ongewijzigd laten. Het contract dat wordt bereikt kunt u vervolgens af- of tegenspelen. Na afloop van het spel heeft u de mogelijkheid om het spel opnieuw te spelen, de complete kaartverdeling te bekijken of aan een volgend spel te beginnen.

Naast commentaar op het bieden geeft Jack's Bridgetrainer ook hulp bij het tegenspelen. Het uitkomen met een onjuiste kaart wordt gemeld. Het is ook mogelijk om Jack's Bridgetrainer het signaleren te laten controleren. Hij let
dan op uw distributie en aan- of afsignalen.
984785 Items

Specificaties

EAN
9789074950404

16 andere producten in dezelfde categorie: