From Dusk Till Dawn

From Dusk Till Dawn

Referentie:

€ 17,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Seth Gecko, de enige overlevende in From Dusk Till Dawn is ter dood veroordeeld. In de oude tanker, die op initiatief van het Amerikaanse Ministerie van Justitie en SEK TEK, een organisatie die gespecialiseerd is in beveiligings systemen, is omgebouwd tot een extra beveiligde gevangenis, wacht hij op het voltrekken van zijn vonnis. Zijn dodencel is niet groter dan 6 m2. Aan boord bevindt zich ook een groep doorgewinterde, keiharde criminelen. Hij heeft nog 72 uur!

Je naam: Seth Gecko. Je reputatie: intelligent, sluw en gewelddadig. Je strafblad: verpletterend. Je toekomst: geen!

Je advocaat komt je vertellen dat je over een paar dagen zal worden geëxecuteerd. Op de brug van het schip landt een helikopter met een nieuwe lading gevangen. Zoals gewoonlijk begint Worden (de sinistere directeur van deze drijvende nor) met een gespierde welkomst speech, maar die zal hij nooit afmaken....

Scott Wilson is een onguur schepsel, betrokken bij de handel in menselijke organen. Net op het moment dat hij zal worden geëxecuteerd, grijpt zijn broer in. Clarence, die aan het hoofd staat van een horde vampiers, besluit de macht over te nemen en zijn en zijn enige overgebleven famielid te redden. Binnen enkele minuten vindt op de omgebouwde tanker de grootste opstand plaats sinds de muiterij op de Bounty. En met vampiers valt niet te spotten. Zij weten heel goed hoe ze hun dagelijks portie menselijk bloed binnen moeten krijgen.



Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staat
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.
984785 Items

Specificaties

EAN
3554540201023

16 andere producten in dezelfde categorie: