Silent Hill 5 - Homecoming

Silent Hill 5 - Homecoming

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
In Silent Hill: Homecoming kruip je in de huid van Alex Shepherd, die terugkeert naar zijn geboortstad Shepherd's Glen om de plotselinge verdwijning van zijn broer te onderzoeken. Op zoek naar zijn broer wordt Alex onderweg van Shepherd's Glen tot Silent Hill geconfronteerd met de meest angstaanjagende situaties. Terwijl het door alle gruwelijke gebeurtenissen steeds moeilijk wordt om grip op de realiteit te krijgen, probeer je het mysterie achter Alex nachtmerries te ontrafelen om zo de waarheid over zijn broers verdwijning boven water te krijgen...

Geheel vernieuwd en verbeterd gevechtssysteem


Silent Hill: Homecoming straalt de angst en terreur uit de Silent Hill reeks meer uit dan ooit te voren. Met een geheel vernieuwd gevechts systeem -waarmee een groot aantal verschillende attacks en counters mogelijk gemaakt worden- zul je de aanvallen van de meest gruwelijke misvormde wezens uit de stad moeten zien te trotseren.

Vecht en puzzel je een weg door Silent Hill: Homecoming!


Natuurlijk staat je een grote hoeveelheid wapens tot je beschikking die je kunt gebruiken om de meest griezelige monsters te lijf te gaan. Naast vechten speelt ook het oplossen van verraderlijke en dodelijke puzzels een belangrijke rol. De geheel nieuwe en beklemmende soundtrack, gecomponeerd door de bekende componist Akira Yamaoka, draagt bij aan de grimmige sfeer van deze geweldige horrorgame.

Lukt het jou om de verschrikkelijke geheimen van Silent Hill te ontrafelen?
984785 Items

Specificaties

EAN
4012927072561

16 andere producten in dezelfde categorie: