Heroes Of The Pacific

Heroes Of The Pacific

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Na de Japanse aanval op de Amerikaanse basis Pearl Harbor mobiliseerde het Amerikaanse leger zich in de richting van de Atlantische zee. Dit is de omgeving waar Heroes Of The Pacific zich afspeelt. Heroes Of The Pacific is namelijk een spannend vliegspel waarin jij als Amerikaan de verschillende gevechten rond beroemde eilanden opnieuw kan ervaren. Wie kent de beroemde luchtgevechten van Midway, de Coral Sea, Wake Island, Iwo Jima en Guadalcanal nou niet?

Je speelt de held met de drang om te winnen. Je hebt een keuze uit 25 levensechte vliegtuigen. Bovendien heb je in sommige missies de leiding over een groep van wel 32 computergestuurde vliegtuigen. Je zult dus een goede leider moeten zijn om als overwinnaar uit de bus te komen.

In Heroes Of The Pacific krijg je niet alleen een episch avontuur voor je kiezen, bovendien zal je online met vrienden kunnen spelen. Je kunt met z'n tweeën op één scherm spelen, of juist met acht spelers online. De actie in Heroes Of The Pacific is levensecht, en met de spannende gevechten in de lucht zit jij op het puntje van je stoel!
984785 Items

Specificaties

EAN
5050740021549

16 andere producten in dezelfde categorie: