Empire Earth II - Windows

Empire Earth II - Windows

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Empire Earth II bouwt verder op het succes van het eerste deel uit de strategieserie. Dit tweede deel introduceert meer unieke soldaten, verschillende politieke krachten, leiders en andere mogelijkheden voor elk van de veertien beschavingen. Steden en gebieden moeten veroverd worden, gebieden met veel grondstoffen zijn bovendien erg nuttig.

Voor het eerst in de Empire Earth-serie speelt het weer een belangrijke rol. Regen en sneeuw hebben invloeden op jouw manschappen, op de handelingssnelheid en de moraal. Strategieën moeten dus aangepast worden op het weer, en alleen echt goede generaals kunnen dat!

In Empire Earth II heb je als leider niet alleen het commando over je leger, maar over je gehele bevolking. Zo kan je jouw volk bepaalde beroepen geven. Timmermannen en boeren kunnen bijvoorbeeld erg handig zijn. Let wel dat je altijd goed op de bewegingen van je tegenstander let. Een moment van zwakte kan dodelijk zijn.

Naast het veroveren van de wereld in je eentje, is het in Empire Earth II mogelijk om tegen vrienden te spelen. Verschillende spelfuncties laten de een aanvallen en de ander verdedigen, of juist samen een beschaving opzetten. Die keuze is geheel aan jou!
984785 Items

Specificaties

EAN
5050740023468

16 andere producten in dezelfde categorie: