Unreal Anthology  (DVD-Rom)

Unreal Anthology (DVD-Rom)

Referentie:

€ 69,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Unreal Anthology (DVD-Rom). Unreal Anthology is een bundel van de games Unreal (inclusief de uitbreiding Return to Na Pali), Unreal II, Unreal Tournament en Unreal Tournament 2004. Het gaat bij Unreal Tournament om de 'Game of the Year'-editie en bij Unreal Tournament 2004 om de 'Editors Choice'-editie. Unreal Anthology bevat de volgende spellen: - Unreal (inclusief Return to Na Pali Add-On) - Unreal 2, The Awakening - Unreal Tournament, Game of the Year Edition - Unreal Tournament 2004, Editors Choice Edition. Unreal I en II zijn populaire first person shooters die je in een episch avontuur plaatsen. In beide games bevind je je op een andere planeet dan de aarde die gevuld zijn met aliens die uit zijn op jouw destructie. De games kwamen respectievelijk in 1998 en 2003 uit. Waaar Unreal I en II meer traditionele first person singleplayershooters zijn, zijn de Unreal Tournament-games gericht op de multiplayer. In de eerst UT-game (gereleased in 1999) word je in verschillende arena's geplaatst en kun je bijvoorbeeld 'Deathmatch', 'Team Deathmatch' en 'Capture the Flag' spelen tegen menselijke tegenstanders of bots. De bekendste mode van Unreal Tournament 2004 (gereleased in 2004) is 'Onslaught'. In deze mode moeten twee teams het tegen elkaar opnemen. Beide teams hebben een basis, waarin zich een powercore bevindt. De teams moeten elkaars powercore vernietigen, deze is echter beschermt door een schild. Dit schild haal je neer door allerlei powernodes in het veld te vernietigen.

Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.
984785 Items

Specificaties

EAN
5050740022782

16 andere producten in dezelfde categorie: