Tony Hawk - Underground 2

Tony Hawk - Underground 2

Referentie:

€ 44,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
In dit zesde deel uit de Tony Hawk-serie krijg je wederom een uitgebreide Story mode genaamd de 'World Destruction Tour'. Hierin moet jij als beginnende skater in een team van Tony Hawk terecht komt en allemaal opdrachten uitvoeren. Zodoende strijd het team van Tony Hawk tegen dat van Bam Margera om verschillende delen van de wereld. En je kunt het zo gek niet verzinnen, of het zit er in. Van het aansteken van kanonnen zodat ze gebouwen opblazen tot het skaten in een astronauten pak over een monument heen, als je Bam Margera maar probeert tegen te houden.
Om de missies heen kunnen spelers hun personage helemaal naar eigen smaak aanpassen. Van het dikker of dunner maken van je skater tot het aantrekken van de meest vreemde kostuums. Het spel kent uiteraard ook de standaard skaters zoals Ben Franklin, Bob Burnquest en meer. Iedere skater heeft uiteraard zijn eigen capaciteiten. Als je zelf een personage maakt gaan je capaciteiten in de loop van het spel steeds verder omhoog, totdat je een echte 'pro' bent.
Tony Hawk's Underground 2 kent verder een aantal nieuwe functies om tricks uit te voeren. Zo is er de 'Sticker Slap' waarmee je een sticker op de muur kunt plaatsen, of een slowmotion-functie waarmee je heel precies combo's aan elkaar kunt linken. Ontwikkelaar Neversoft heeft zelfs meerdere voertuigen toegevoegd aan het spel zoals scooters.
Verder is het mogelijk om je eigen logo of sticker te ontwerpen en dit te spuiten op verschillende muren. Dit noemt men de 'Create-a-Graphic' modus. Overigens kun je, net als in de voorgaande delen van Tony Hawk, eigen skateparken en skateborden maken. En alsof dat nog niet genoeg is is het mogelijk om je eigen tricks in elkaar te sleutelen, je eigen doelen te stellen en meerdere niveaus van moeilijkheidsgraden in te stellen.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030917036538

16 andere producten in dezelfde categorie: