XCOM: Enemy Unknown - Special Edition

XCOM: Enemy Unknown - Special Edition

Referentie:

€ 59,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Special Edition - Exclusief voor PC


Bevat de game plus:



  • Een poster van de XCOM: Enemy Unknown basis.

  • Een Art book die het verhaal vertelt hoe de klassieker opnieuw tot leven werd gebracht.

  • Een embleem van het XCOM: Enemy Unknown Vigilo/Confido insigne.

  • Digital bonus items, o.a. multi-monitor desktops, de soundtrack en 'The Elite Soldier Pack' met extra opties om je character volledig te customizen.

Met Xcom: Enemy Unknown blijft het spel zo dicht mogelijk bij de X-com-reeks dat rond de eeuwwisseling werd uitgegeven. In het strategiespel Xcom: Enemy Unknown nemen spelers controle over een team dat de aarde verdedigt tegen buitenaardse invasies.

Jij speelt een XCOM-commandant en verdedigt de mensheid tegen een buitenaardse invasie. Hierbij heb je de beschikking over geavanceerde technologieën en heb je controle over de algehele strategie en individuele eenheden. XCOM: Enemy Unknown vertelt een nieuw verhaal, over een nieuwe invasie, tegen nieuwe vijanden en een poging de aarde te behoeden van de ondergang.

In Enemy Unknown krijg je te maken met strategische en tactische gevechten. Je bent om de beurt aan zet, maar dat maakt gevechten niet minder intens. Het is aan jou om te bepalen of je gaat bouwen, uitbreiden, trainen of verkennen. Jij krijgt onder meer de beschikking over soldaten te voet en vliegende eenheden, waaronder de Interceptor en de Skyranger.

De gevechten die jij moet voeren vinden onder verschillende omstandigheden overal op aarde plaats. In totaal zijn er meer dan zeventig missies verwerkt in XCOM Enemy Unknown waarbij jij moet praten met de lokale regering om jouw missies goed uit te kunnen voeren.
984785 Items

Specificaties

EAN
5026555060660

16 andere producten in dezelfde categorie: