Farmington Tales

Farmington Tales

Referentie:

€ 14,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Red een mooie boerderij van de ondergang in ""Farmington Tales"", een unieke combinatie van zoek & vind met een boerderijsimulatie!

De boerderij Dahlia Farms verkeert in grote problemen. Help Floyd en Dahlia het tij te keren en zorg ervoor dat Floyd de felbegeerde titel Boer van het Jaar binnensleept. Bouw de mooiste boerderij die je ooit hebt gezien!Verbouw fruit en groente, verzorg de boerderijdieren en verkoop producten op je eigen boerenmarkt! Doorzoek de omgeving van de boerderij om verborgen schatten te vinden.Help de bewoners door zoekopdrachten uit te voeren en breid je boerderij uit met bijvoorbeeld een silo of een windmolen. Ploeg akkers, plant gewassen, geef de planten water en oogst de gewassen. Speel tientallen minigames en verdien meer dan 45 unieke trofeeën terwijl je Floyd en Dahlia helpt om hun boerderij te redden.

Meer over het spel:

Verken de mooie boerderij en verkoop je producten op de marktBreid je boerderij uit met een keuze uit meer dan 75 upgradesWin 45 verschillende trofeeën en ontmoet hilarische personagesDoorzoek boerderijlocaties en vind verloren schattenTientallen minigames die je vaker kunt spelen

Nederlandstalig spelSYSTEEMEISEN

Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7

Processor: 1000 MHzGeheugen: 256 MB RAMDirectX: versie 8.0

"
984785 Items

Specificaties

EAN
8715181990881

16 andere producten in dezelfde categorie: