Pro Cycling Manager 2020 - PC

Pro Cycling Manager 2020 - PC

Referentie:

€ 37,21
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
In Pro Cycling Manager 2020 voor PC ben jij de manager van een wielerploeg en breng je ze naar de top! Je zult het financiële overzicht moeten houden en moeten rekruteren, je training moeten plannen, strategie moeten toepassen, en, wat nieuw is in deze editie, op je wielrenners en hun moraal moeten passen!

Ga de strijd aan met het peloton in meer dan 230 koersen en 650 etappes, van de Tour de France tot La Vuelta tot de klassieke evenementen op de internationale toerkalender.

Je moet luisteren naar de verzoeken van je renners (deelname aan koersen, persoonlijke doelen, enz.) en het met ze eens zijn of hun verzoek weigeren. Jij bent de manager. Alleen jij kunt beslissingen nemen die de balans in het team behouden, en op cruciale momenten je renners motiveren terwijl je het best mogelijke resultaat voor je team probeert te behalen. Je kunt ook zelf als wielrenner meespelen en een carrière najagen tot zijn hoogtepunt in de Pro Cyclist-modus. Heb je jezelf bewezen in de Carrière-modus? Speel dan online met tot 15 andere spelers van over de hele wereld.

Nieuw in de 2020 editie:
Naast de 21 officiële etappes van de Tour de France 2020 en een verbeterde AI die agressiever en avontuurlijker is, kun je nu ook spelen in carrière-modus:
  • Beheer de moraal van je renners: ze zullen dingen aanvragen (deelname aan koersen, rekrutering van renners, enz.). Jouw beslissingen zullen effect hebben op hun moraal en prestaties. Ook de transferperiode is cruciaal om de balans in je team te behouden.
  • Motivatie tijdens koersen: in iedere koers is de motivatie van je renner verbonden aan de moraal en belangrijke gebeurtenissen, zoals het dragen van een trui, winst bij de vorige etappe, enz. Een volledig gemotiveerde renner kan op essentiële momenten in de koers uitblinken, zoals bij een versnellend peloton en voorbereiding op de eindsprint.
  • Een nieuwe assistent die je helpt bij het plannen van je koersen.
  • Een herontworpen dashboard.
984785 Items

Specificaties

EAN
3665962000122

16 andere producten in dezelfde categorie: