Black & White Creature Isle

Black & White Creature Isle

Referentie:

€ 17,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Ontdek wie je wezen werkelijk is. Creature Isle is het enige officiele uitbreidingspakket voor het spel van vorig jaar; Black & White! Met dit pakket breng je je wezen tot leven en zal je nog meer plezier beleven aan Black & White.Neem je Black & White wezen mee naar een nieuw land waar hij vele uitdagingen zal moeten aangaan.Als hij het goed genoeg doet mag hij bij de Brotherhood! En dan wordt het allemaal anders. Hij heeft meer krachten en wordt een elite of je nu op het eiland blijft of hem meeneemt on-line.Laat je wezen zelf een wezen-huisdier trainen. Samen moeten jullie ervoor zorgen dat dit huisdier van alles leert en als het goed gaat wordt je daarvoor beloond.Vecht met een groot aantal wizens op het eiland waarbij je nieuwe gevechtstechnieken leert kennen en speciale krachten en bewegingen gebruikt.En ontdek de liefde. Voor het eerst heb je de kans het vrouwelijke wezen van je droom te ontmoeten. Zal zij ook van jouw wezen onder de indruk zijn?Probeer de leukste uitdagingen aan te gaan. Speel games, puzzels, bonus spelen en speel diverse sporten.

Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.
984785 Items

Specificaties

EAN
5030946029563

16 andere producten in dezelfde categorie: