PC Urban Empire

PC Urban Empire

Referentie:

€ 15,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Urban Empire


In Urban Empire neem je controle over een burgermeester dynastie en leid je je burgers door 200 jaar geschiedenis van je stad. Zorg voor een goede infrastructuur, debater over politiek beslissingen in de gemeenteraad, chanteer of je koop je tegenstanders om, zorg voor de democratische rechten van je mensen of negeer ze. De beslissing ligt bij jou!

Beginnend in 1820 bouw je je stad in vijf verschillende gebieden elke met zijn eigen bedreigingen en kansen. Beheers de uitdagingen door de eeuwen heen, begeef je in de politieke strijd, onderga wereld veranderende gebeurtenissen, baanbrekende uitvindingen en creëer je eigen Urban Empire!

Urban Empire is geen “City Builder” maar een “City Ruler”. Baanbrekend in zijn soort die “city built” functies combineert met politiek gekonkel en gooit diepgaande sociale en historische gebeurtenissen in de mix.

Features:

• Kies uit één van de vier families met ieder zijn eigen vaardigheden. De Killgannons een advocaten familie zich focust op gelijke rechtenrichten op of de Sant’Elias familie die zich meer met wetenschap en kennis bezighoudt.

• Creëer en manage stads delen op grote schaal en voldoe aan de behoeftes van de burgers zoals geluk, veiligheid en publieke services.

•Introduceer nieuwe ideeën en technologie zoals de elektrische tram, antibiotica of video games. Gebruik je kracht om de gemeenteraad te overtuigen van jouw politieke agenda.

• Met meer dan 800 dynamische gebeurtenissen. Maak en beïnvloed gebeurtenissen zoals rechten van de vrouw, de hippie beweging en kinderarbeid
984785 Items

Specificaties

EAN
4260089416796

16 andere producten in dezelfde categorie: