Neverwinter Nights 2

Neverwinter Nights 2

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Forgotten Realm heeft nog nooit zo hard een held nodig gehad. Vele jaren zijn verstreken sinds de oorlog tussen Luskan en Neverwinter, bijna genoeg jaren om de oorlogswonden te doen helen. Maar de korte periode van vrede in de Realms komt wellicht ten einde. Door de groeiende spanning tussen de machtige stadsstaten balanceert de Sword Coast weer op de rand van een oorlog. Ongemerkt bedreigt een groter gevaar de City of Skilled Hands. Zonder dat de inwoners van het Noorden het weten, worden duistere krachten vanuit de Realms bijeengebracht onder de vlag van een legendarisch kwaad, diep in de Mere of Dead Men. Als hier niets aan gedaan wordt, zal het hele Noorden onder de macht van dit kwaad vallen.

Zelfs in de donkerste tijden is er hoop. Een mysterieus relikwie wordt naar Neverwinter gebracht, in de handen van een eenzame held, zodat de geheimen hiervan kunnen worden ontrafeld. Geheimen die het lot van het hele Noorden kunnen bezegelen. Op deze wijze begint een episch verhaal van kapotgeslagen bondgenootschappen, nobele daden en duistere zaken, die generaties lang de verhalen in de Realm zullen overheersen.

In de RPG Neverwinter Nights 2, kun je je eigen avonturen creëren, ze delen met vrienden, of hen door jouw avontuur loodsen als de Dungeon Master. Dit alles doe je met de compleet vernieuwde Obsidian Neverwinter Nights 2 Toolset. De game bevat bovendien nieuwe spreuken, “feats” en “advanced prestige classes”, gebaseerd op de Dungeon en Dragon-regels, versie 3.5. Het is mogelijk om tot drie kameraden te rekruteren, om je bij te staan op je avonturen. Dankzij verbeterde party-control, is het mogelijk dynamischer tactische beslissingen te maken tijdens gevechten, en is er meer persoonlijk interactie mogelijk.
984785 Items

Specificaties

EAN
3546430127575

16 andere producten in dezelfde categorie: