Creative Labs CREATIVE Live Cam IP SmartHD - IP-Camera

Creative Labs CREATIVE Live Cam IP SmartHD - IP-Camera

Referentie:

€ 38,05
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Creative Live! Cam IP SmartHD houdt voor jou een oogje in het zeil over de dingen waar je om geeft. Een bescheiden ontwerp met een veelzijdige persoonlijkheid, uitgerust met Wi-Fi-aansluiting zorgt ervoor dat je weet wat er gaande is in jouw huis, net alsof je er zelf bij bent.

Het is net zo goed als aanwezig te zijn



Heb je je ooit afgevraagd waar je zoon of dochter mee bezig is als je aan het werk bent? Maak je je zorgen over je huisdier dat zich mogelijk misdraagt als je het huis verlaat? Wil je controleren of je pakketje is afgeleverd? Nieuwsgierig over wie er elke nacht van de ijscrème eet. Creative Live! Cam IP SmartHD houdt voor jou een oogje in het zeil over de dingen waar je om geeft. Een bescheiden ontwerp met een veelzijdige persoonlijkheid, uitgerust met Wi-Fi-aansluiting zorgt ervoor dat je weet wat er gaande is in jouw huis, net alsof je er zelf bij bent.

Bewegings- en geluidsdetectie



Wanneer de Live! Cam IP SmartHD beweging or rare geluiden detecteert in jouw appartement, dan geeft uw mobiele telefoon je een seintje. Eens gedetecteerd wordt het opnemen automatisch geactiveerd. De intelligente IP-camera ondersteunt ook aanpassingen van de gevoeligheid, zodat je steeds op de hoogte kunt blijven van de dingen die voor je belangrijk zijn.
Creative
234356 Items

Specificaties

EAN
0054651190832

16 andere producten in dezelfde categorie: