CALIBER HWC402 - Smart wifi camera - Voor buiten en binnen - Wit

CALIBER HWC402 - Smart wifi camera - Voor buiten en binnen - Wit

Referentie:

€ 99,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Caliber HWC402 is een zeer compacte Smart wifi IP camera die geschikt is voor buitenshuis gebruik. Je monteert de camera gemakkelijk aan de muur en richt hem op de plekken die jij in de gaten wilt houden. Koppel de camera heel eenvoudig via de gratis Android en iOS “Caliber Smart Home”-app. Via de app is het ook mogelijk de camera als trigger te gebruiken in combinatie met andere Caliber smart home items. Bijvoorbeeld; laat een (smart) lamp aanspringen zodra de camera beweging detecteert.

Behuizing en beeldkwaliteit

De HWC402 heeft een stevige metalen behuizing en is waterdicht. Hierdoor plaats je hem overal buitenshuis en overleeft hij weer en wind. Dankzij het IR-CUT filter maakt de camera zowel overdag als 's nachts goede opnamen. Het filter zorgt voor heldere kleuren bij daglicht en bij 's nachts voor makkelijk te onderscheiden infrarood opnamen. Dit wordt ondersteund door de night vision, waarmee de camera tot 30 meter afstand nachtopnames maakt. De camera filmt in Full HD 1080p, zodat je over scherpe opnames beschikt.

Smart home en slimme assistenten

Kijk via de Caliber Smart Home App op je smartphone en je ziet overal wat er zich buiten je huis afspeelt. Of je nou op bed ligt of niet thuis bent, via de app kijk je altijd mee. Op de vooraf geïnstalleerde micro SD kaart van 8 GB bewaar je alle bewakingsbeelden. De HWC402 werkt ook samen met Google Assistent en Amazon Alexa. Zo is het mogelijk het beeld op te roepen op de Google/Nest Hub en de Alexa Show, of in combinatie met een Google speaker de beelden te streamen naar een Chromecast.

Certificeringen
Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.

Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

Let hierop bij de aankoop van een product.

Caliber
234356 Items

Specificaties

EAN
8714505047171

16 andere producten in dezelfde categorie: