Panasonic DMC-GH5 + 12-60mm - Zwart

Panasonic DMC-GH5 + 12-60mm - Zwart

Referentie:

€ 1.899,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Panasonic DMC-GH5 is een hoogwaardige systeemcamera voor de ervaren fotograaf. Met de GH5 maak je prachtige foto’s video’s met levensechte details. De camera voldoet aan professionele kwaliteitsstandaarden en biedt veel mogelijkheden voor filmmakers. De vijf-assige beeldstabilisatie compenseert alle bewegingsonscherpte zeer effectief wat resulteert in zeer scherpe beelden. Daarnaast zorgt de geïntegreerde wifi- en bluetooth functionaliteit voor het nodige gebruiksgemak. Zo deel je foto’s en video’s supersnel met smartapparaten. Geleverd met een Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH Power OIS objectief.

Plus- en minpunten van de Panasonic DC-GH5


Filmen in 4K
Kantelbaar 3,2 inch touchscreen
Altijd scherpe beelden dankzij de 5-assige beeldstabilisatie
Wifi- en bluetooth functionaliteit
2 geheugenkaartsleuven
Geen GPS

De LUMIX GH5 maakt hoogwaardige foto's en video’s met levensechte details door middel van een uitstekende resolutie, beeldrendering en kleurweergave dankzij de nieuwe Digital Live MOS sensor. Het is ‘s werelds eerste DSLM-fotocamera ter wereld die kan filmen in 4K 60p/50p. De nieuwe 6K functie van de LUMIX GH5 maakt het mogelijk om onmisbare momenten met 30 fps vast te leggen door uit het 6K-reeksbestand het perfecte beeld te kiezen en dat op te slaan als 18 megapixel foto.

20,3MP Digital Live MOS-sensor
De LUMIX GH5 maakt hoogwaardige foto's met levensechte details door middel van een uitstekende resolutie, beeldrendering en kleurweergave. De GH5 is voorzien van een hoogwaardige 20.3 megapixel Digital Live MOS-sensor voor de beste fotokwaliteit in de geschiedenis van de LUMIX G camera's. Dankzij de verwijdering van het low-pass filter van de sensor kun je nu de scherpste beelden vastleggen.

Venus Engine 10
De combinatie van een geavanceerde Digital Live MOS-sensor met de nieuwe Venus Engine 10 zorgt voor buitengewone kleurendetails en natuurlijke texturen. Multipixel Luminance Generation en Intelligent Detail Processing zorgen voor intense helderheid en contrast. De 3D Colour Control met rijke kleuren van donker naar lichte tinten en de hoge-precisie Multi Process NR laten je foto's er geweldig uitzien. Video-gebruikers zullen onder de indruk zijn van de verbeterde prestaties met betrekking tot dynamisch bereik bij een hoge ISO-waarde.

In de doos bij de Panasonic DMC-GH5


  • Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH Power OIS objectief

  • Bodydop

  • DMW-BLF19 li-ion accu

  • DMW-BTC10 oplader

  • USB-kabel

  • Draagriem

  • Kabelhouder

  • Handleiding
Panasonic
4527 Items

Specificaties

EAN
5025232859252

16 andere producten in dezelfde categorie: