Samsung ST150F - Roze

Samsung ST150F - Roze

Referentie:

€ 124,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Professionele fotografie maakt kennis met de massief metalen slanke vormgeving van de 16,2 MP Samsung ST150F. Met de heldere F2.5 lens met 5x optische zoom en 25 mm breedbeeld maak je de meest gedenkwaardige beeldopnames. En met de vaste toets voor Direct Link maak je in een handomdraai verbinding via een Wi-Fi-netwerk om je waanzinnige foto's of 720p HD video's met je dierbaren of binnen je sociale netwerk te delen.

Dichter, breder, scherper

Wanneer je foto's wilt maken van een voorstelling, dan zit je met deze camera letterlijk en figuurlijk altijd goed. Met de 5x optische zoom maak je schitterende close-ups, zelfs vanaf de achterste rij. Zit je helemaal vooraan? Met de 25 mm-groothoeklens krijg je alles wat op het podium gebeurt toch in beeld. En dankzij de combinatie van 16,2 megapixel en de F2,5-lens ben je gegarandeerd van beeldopnames van topkwaliteit, zelfs bij gedimd licht.

Direct delen en veilig bewaren, zo eenvoudig is dat

Ervaar de draadloze voordelen van de Wi-Fi-connectiviteit en de intelligente functies van de SMART CAMERA. Je kan snel een verbinding maken met Wi-Fi-netwerken, terwijl je met AutoShare, Social Sharing, Cloud, email, AllShare Play en PC Auto Backup je beeldmateriaal met dierbaren over de hele wereld kunt delen. Met functies, zoals Software Upgrade Notifier, de Samsung SMART CAMERA App, MobileLink en Remote Viewfinder wordt het kinderlijk eenvoudig een koppeling met je smartphone of tablet te maken.

Als het om helder gaat, is hij briljant: 3,0" (75 mm) Intelligent LCD-scherm

Dankzij het intelligente 3.0"(75 mm) lcd-scherm voor een betere contrast- en kleurweergave, kan je genieten van een breder en helderder beeld. En de intelligente helderheidsfunctie van het lcd-scherm detecteert automatisch het omgevingslicht en past de helderheid van het lcd-scherm aan voor een optimale beeldweergave. Het denken wordt voor je gedaan, waardoor de SMART CAMERA een slimme keuze is.

HD-video-opnames binnen handbereik

Met deze stijlvolle en krachtige camera maak je MPEG-video's met een resolutie van 720p in HD-kwaliteit met 30 frames per seconde, wat beduidend beter is dan video's met de gemiddelde compacte digitale camera. Of je nu in een concertzaal bent of op een verjaardagsfeestje, je maakt overal video's met HD-kwaliteit.

Fotograferen als een professional

De Smart Auto-functie van Samsung's SMART CAMERA analyseert automatisch de opnameomgeving en kiest vervolgens de juiste scène-mode voor het best mogelijke resultaat. Smart Auto analyseert de hoofdelementen van je compositie en stelt vervolgens automatisch de 16 foto-modes en 4 video-modes in voor de perfecte opname.

Foto's die echt tot leven komen

Met de Motion Photo-functie maak je bijzondere foto's, waarbij je onderwerp in beweging blijft en de wereld eromheen stilstaat. Zo maakt u een opname van een vriend die aan het dansen is, terwijl iedereen om hem heen compleet stilstaat - net als in een kaskraker uit Hollywood. Maak de foto en wrijf vervolgens over het gebied op het scherm waar je actie wilt. De foto eromheen 'bevriest'. Zo eenvoudig is het.

Magic Frame

Laat een portret er oud uitzien, of plaats je gezicht op de maan — de twaalf achtergrondsjablonen van Magic Frame zorgen voor veel plezier bij het fotograferen. Je kunt foto's of films ook bekijken alsof je naar een tv uit 1950 aan het kijken bent. Er zijn zo veel leuke mogelijkheden die je voor je plezier kunt uitproberen — vooral wanneer je de resultaten van professionele kwaliteit deelt met anderen!

Smart-filter

Versterk het creatieve plezier met de Smart Filter – op het scherm zelf! Het Cartoon-filter maakt van elke foto een bewegende filmscène, terwijl de functie Cross Filter lichtbronnen laat verschijnen voor het toevoegen van verschillende lichtpunten, zoals sterren. Je hebt ook nog de beschikking over de functie Ink Painting, Half-tone Dot en nog meer manieren om je creativiteit tot uitdrukking te brengen.

Kenmerken

  • 16 Megapixel

  • 5X optische zoom

  • 3 inch display

  • 720p films opnemen

  • Tot ISO 3200
Samsung
4527 Items

Specificaties

EAN
8806085413375

16 andere producten in dezelfde categorie: