Online Cursus Engels

Online Cursus Engels

Referentie:

€ 120,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Linguaskill is de nieuwe taaltest Engels van de Universiteit van Cambridge. Speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid te bepalen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

Linguaskill is een volledig adaptieve taaltest. Dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van het taalniveau.

De test kan worden ingezet om zowel de passieve (lezen en luisteren) als de actieve vaardigheid (spreken en schrijven) te meten. Maar desgewenst kan ook alleen de actieve of de passieve vaardigheid worden getoetst.

Hoe wordt de test afgenomen?
De Linguaskill taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd, uiteraard wel onder deskundig toezicht.

Heeft u regelmatig deelnemers aan de test? Dan kunt u ook via een eigen platform deelnemers inschrijven en testresultaten inzien.

De uitslag
Deelnemers aan de test ontvangen een internationaal erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge. De uitslag wordt vermeld conform de normen van het zogeheten Europees Referentiekader.

Voorbereiding
Uiteraard kunnen wij u ook helpen zich voor te bereiden op deze test. Onze medewerkers vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.
1458 Items

Specificaties

EAN
7439641688668

16 andere producten in dezelfde categorie: