Alchimistische reis naar de Kern. Audio met zelfhypnose in combinatie met Taoïstische interne alchemie.

Alchimistische reis naar de Kern. Audio met zelfhypnose in combinatie met Taoïstische interne alchemie.

Referentie:

€ 6,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Alchemistische reis (audio)

Deze opname is geworteld in de traditie van de Taoïstische alchemie. Je creëert in dé transformatieplek in je buik, de plek tussen navel en rug of de min-meng, een poort waarmee je een reis maakt door alle 'zijns'lagen heen naar pure eenheid. Vervolgens neem je deze heerlijke energie mee om je lichaam en je geest te helen en te versterken. Dit is puur genot als je wil genieten van een moeiteloze spirituele ervaring die zéér diep gaat.

Vooraf

Deze opnames werken met zelfhypnose. Door hiernaar te luisteren en de instructies te volgen, kom je in een hypnotische trance. Wanneer je in een hypnotische trance gaat, ben je véél vatbaarder voor positieve suggesties en kun je veel efficiënter met je onbewuste samenwerken. Hierdoor kun je heel snel positieve resultaten bereiken. Door de hypnotische trance is het makkelijker om de niet meer helpende patronen los te laten. Dat kan al heel snel merkbaar zijn. In het algemeen is meerdere keren de opnames beluisteren aan te raden, omdat de suggesties en de gewenste veranderingen elke keer dieper verankert worden.

Ik heb zelf sommige opnames jarenlang regelmatig opnieuw beluisterd, met positieve resultaten. Er zijn ook mensen die al na enkele keren luisteren naar de opnames verrassende resultaten beschrijven: zoals verminderde angsten en fobieën, fysieke klachten die verminderen, meer zelfvertrouwen, meer rust, ...

Deze opnames gaan veel verder dan de klassieke zelfhypnose opnames. De combinatie van Taoïstische alchemie met de Corepower methodes en daarnaast de krachtige methodes die ingezet worden bij hypnotherapie zorgen voor snelle en mooie resultaten. In bijna alle gevallen zonder intense of vervelende bijeffecten.

Achtergrond Baud

De opnames uit deze reeks zijn ontworpen en ingesproken door Baud Vandenbemden. Baud begeleidt al decennialang mensen van korst naar kern. Van oude niet meer zinvolle gedragspatronen naar een nieuwe krachtige en moeiteloze manier van zijn. Hij is succesvol hypnotherapeut, leraar in Taoïstische alchemie en hij heeft de Corepower methode ontworpen. Daarnaast is hij auteur van twee boeken.

Grondig getest

Al de opnames zijn in verschillende stappen getest voor dat ze op de site worden aangeboden: Baud heeft zelf al de technieken meerdere keren getest op zichzelf en verfijnd, soms jaren na elkaar. Deze technieken zijn allemaal ook in groepen en bij individuele begeleiding getest en jaar na jaar verfijnd. De laatste testfase was die van degenen die de opnames gebruikten en daar feedback op gaven.

1458 Items

Specificaties

EAN
6017409987911

16 andere producten in dezelfde categorie: