Samsung Galaxy A72 4G - 128GB - Awesome Violet

Samsung Galaxy A72 4G - 128GB - Awesome Violet

Referentie:

€ 465,00
€ 372,00 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Film en fotografeer als een pro

Til je fotografie- en filmkunsten naar het volgende niveau met de Galaxy A72. Met de vier multifunctionele camera’s aan de achterkant kun je namelijk ongelofelijk veel uit al je mooie herinneringen halen. Zo heeft de primaire 64 MP camera Optical Image Stabilization waardoor je altijd haarscherpe foto’s of video’s hebt. Verder haal je met Bright Night nog meer uit je nachtleven doordat 12 frames automatisch worden gecombineerd tot één stabiele, heldere foto. De Galaxy A72 heeft daarnaast drie keer Optical Zoom en Space Zoom die objecten maar liefst 30 keer dichterbij kan laten komen. Dat wordt dus fotograferen en filmen als een pro. Maak met Single Take meerdere opnames tegelijkertijd en selecteer daarna zelf de beste. Deze kun je vervolgens nog leuker en mooier maken met de eindeloze filters en de effecten van Fun Mode.

Soepeler, sneller, intenser

Alles wat je bekijkt op je Galaxy A72 wordt een visuele sensatie, of je nou een game speelt, een serie kijkt of gewoon over het internet scrolt. Het Super Fluid 90Hz display ververst namelijk tot wel 90 keer per seconde waardoor alles enorm snel en soepel is. Dankzij 800nit kun je ook buiten alles helder en duidelijk zien op je display en dankzij Contrast ratio zijn de details in het donker nu nog scherper. Het 6.7” Infinity-O Display van de Galaxy A72 maakt je belevenis helemaal compleet omdat je alles full screen van rand tot rand kunt bekijken.

Meer batterij, minder opladen

Een keer opladen is genoeg om de dag door te kunnen. Of je nu aan het gamen, streamen, fotograferen of delen bent. Dat is de kracht van de 5,000mAh batterij van de Galaxy A72. De batterij leert met Adaptive Power Saving je dagelijkse routine kennen en bespaart automatisch energie op momenten dat je toch minder batterij nodig hebt. Mocht je toch nog te weinig energie hebben, dan kun je met 25W Fast Charging je Galaxy A72 in een half uur weer voor 50% opladen.

Zorgeloos aan het water zitten

Al bellend door de regen, een close-up foto maken bij een fontein en gamen terwijl je voeten in het zwembad bungelen. Het is allemaal geen probleem meer met de Galaxy A72 die IP67 waterafstotend is. Je hoeft dus niet meer bang te zijn als je telefoon een beetje nat wordt.

Stereo speakers voor een meeslepende audiobeleving

Een ongehoorde ervaring. De Galaxy A72 is het eerste model uit de A-serie met nieuwe, ingebouwde stereo speakers. Samen met Dolby Atmos zorgt dit voor een meeslepende audiobeleving. Geniet van het virtuele 3D surround sound dat nu nog luider en rijker klinkt.
Samsung
99999999 Items

Specificaties

EAN:
8806092093188

16 andere producten in dezelfde categorie: