LG G6 - 32GB - Zwart

LG G6 - 32GB - Zwart

Referentie:

€ 337,00
€ 269,60 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De LG G6 Smartphone is een prachtige smartphone met een design om van te smullen. Met een standaard geheugen van 32 GB (die uit te breiden is) kun je eenvoudig al je foto's en video's mee opslaan. Ruimte zat!

Plus- en minpunten van de LG G6
Dubbele camera
Vingerafdrukscanner
32 GB intern geheugen
Kan niet draadloos opladen



Naadloos design met voortreffelijke afwerking
Met het FullVision-scherm in een smal frame en geïntegreerd in een premiumbehuizing van glas en metaal, luidt de LG G6 een nieuwe generatie in op het vlak van smartphonedesign.

Meer zien, meer ontdekken, meer beleven
Het verbazingwekkend grote FullVision Display in een verrassend dunne behuizing, biedt meer ruimte aan om nieuwe dimensies te ontdekken. De 18: 9 beeldverhouding en de QHD Plus-resolutie bieden een buitengewone beeldkwaliteit voor betoverende en boeiende ervaringen. Duik samen met de G6 in de volgende generatie van de visuele ervaring!

Vierkant, praktisch, delen
Beleef veel meer fotoplezier samen met de G6 en zijn 4 verschillende vierkante camerafuncties. Maak nog gemakkelijkere, nog betere en meer individuele foto’s in de vierkante fotomodus waar veel apps de voorkeur aan geven.
Beleef een unieke visuele ervaring
De LG G6 beschikt over Dolby Vision, HDR10 en een QuadHD+ FullVision beeldscherm. Beleef samen met de LG G6 een fantastische bioscoopsfeer met verbeterd contrast en heldere kleuren *Video-inhoud moet in Dolby Vision™ of HDR10 worden gecreëerd om in HDR te kunnen worden weergegeven.

Audioweergave op een nieuw niveau
Geniet samen met de LG G6 van een voller en kwalitatief hoogwaardiger geluid met de hulp van beide AOF-microfoons en de krachtige HiFi-weergave.

Geniet met volle teugen van uw games
Beleef met de LG G6 en nieuw gamingniveau - Dankzij Vulkan™ en de Game Battery Saver hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de batterijstatus. Je kunt bovendien de resolutie, het kader en de batterij aan passen aan je individuele behoeften.



LG
475 Items

Specificaties

EAN
8806087020083

16 andere producten in dezelfde categorie: