Sony Xperia 1 II - 5G - 256GB - Paars

Sony Xperia 1 II - 5G - 256GB - Paars

Referentie:

€ 909,00
€ 727,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Sony Xperia 1 II is een smartphone met hoogwaardige specificaties. De smartphone van Sony brengt fotografie naar een hoger niveau, dankzij de professionele Alpha cameratechnologie. Het display bestaat uit een 6,5 inch 4K HDR OLED-scherm. Het toestel is klaar voor 5G en biedt met de speciale batterijtechnologie uitzonderlijke prestaties.

Camera technologie

De camera van de Sony Xperia 1 II is ontwikkeld in samenwerking met de Alpha camera-ingenieurs. De camera van de Xperia 1 II heeft drie lenzen en ondersteunt geavanceerde fototechnologieën. Het model is uitgerust met een ZEISS-objectief, dit objectief is speciaal gekalibreerd voor Xperia 1 II en voorzien van ZEISS T* Coating. Dit garandeert een optimale weergave en een uitstekend contrast door weerspiegelingen te beperken. De Sony Xperia II kan tot 20 fps AF/AE beelden per seconden produceren met 60 keer per seconde continue AF/AE-tracking. Dit betekent dat de Xperia 1 II objecten continu kan volgen voor een optimale scherpstelling. De snelle focus van de Xperia 1 II werkt ook bij weinig licht en levert kwaliteitsbeelden in uitdagende omstandigheden.

Meeslepende kijkervaring

De sony Xperia 1 II beschikt over een 6,5 inch 4K HDR OLED-scherm. De sony Xperia 1 II is perfect afgestemd voor een optimale entertainmentervaring. Het toestel beschikt over een 6,5 inch 4K HDR OLED-scherm. Motion blur en framevertragingen worden door het toestel beperkt om een zo helder mogelijke beeldkwaliteit te leveren. Dankzij de Dolby Atmos technologie is de geluidsweergave uitstekend.

Audio

Sony heeft haar kennis op gebied van audio ingezet om een zo authentiek mogelijke luisterervaring te bieden. Naast High-Resolution en High Resolution Wireless Audio introduceert de Xperia 1 II nu DSEE Ultimate. Deze technologie maakt gebruik van AI waardoor elk nummer een hoge resolutie benadert. Hiernaast is de Xperia 1 II zeer geschikt voor het beluisteren van 360 Reality Audio. Deze technologie maakt het mogelijk om een 360-graden muzikale belevenis te creëren, waardoor het voelt als het bijwonen van een liveconcert.

Gaming

De Xperia 1 II ondersteunt een direct verbinding met een DUALSHOCK4 controller en volledige functionaliteit. Gebruikers kunnen genieten van een geoptimaliseerde Call of Duty Mobile. Dit vanwege de samenwerking met Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Hiernaast is er een verbeterde Game Enhancer-app. Deze app is ontworpen om de spelervaring te verbeteren door alle games op één plek te zetten, meldingen van buitenaf te blokkeren, prestaties op te nemen en te delen.

Batterij

De Xperia 1 II is uitgerust met een krachtige batterij van 4.000 mAh. Met de snellader van Sony kan de batterij tot 50% opgeladen worden in amper 30 minuten. Ook is het ook mogelijk om snel Qi draadloos op te laden. Er wordt gebruik gemaakt van Battery Care, waarmee het toestel zich aanpast op persoonlijke routines van de gebruiker.

EISA Award

De Sony Xperia 1II heeft een EISA award ontvangen voor de beste Multimedia smartphone van 2020-2021. EISA Expert Imaging and Sound Association is een samenwerking tussen verschillende multimediamagazines die tests van camera's, videocamera's, audioapparatuur, mobiele telefoons aanbieden. Met 61 deskundige tijdschriften uit 29 landen over de hele wereld, en nog steeds groeiend, vertegenwoordigt EISA de grootste redactionele samenwerking in de wereld van consumentenelektronica.

Sony
99999999 Items

Specificaties

EAN
7311271632146
EAN:
7311271632146

16 andere producten in dezelfde categorie: