Samsung Galaxy A30S - 128GB - Wit + Transparant Hoesje + Screenprotector

Samsung Galaxy A30S - 128GB - Wit + Transparant Hoesje + Screenprotector

Referentie:

€ 249,00
€ 199,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De opvolger voor de Samsung Galaxy A30 is hier! Smartphonegigant Samsung rust deze Galaxy A30s uit met een hoop extra camerafuncties met slimme software. Daarnaast beschikt deze A30s over een 4000mAh-accu, zodat je het toestel de hele dag door kunt gebruiken zonder opladen. Waar zijn voorganger twee camera's gebruikte aan de achterkant, beschikt de Samsung Galaxy A30s over drie camera's. Ook is de vingerafdrukscanner nu naar de voorkant en onder het scherm verplaatst. De Samsung Galaxy A30s is beschikbaar in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Green.

Drie camera's voor extra functies
De grootste verbetering ten opzichte van zijn voorganger laat de A30s zien bij zijn nieuwe camera's. Dit keer is gekozen voor drie camera's, zodat je naast de gewone 25MP-camera ook beschikt over een dieptesensor en een groothoeklens. Zo maak je bijvoorbeeld mooie portretfoto's met wazige achtergrond. Met de groothoeklens is het nu veel gemakkelijker om grote gebouwen of groepen mensen te fotograferen. Zo krijg je alles er goed op. Met de 16-megapixel frontcamera schiet je scherpe selfies die je moeiteloos met je vrienden en familie kunt delen op social media.

Super AMOLED-scherm
Ook dit toestel is voorzien van een 6.4-inch SAMOLED-scherm, dat ontwikkeld is om slimmer om te gaan met stroom. Zwart wordt op dit display nog dieper weergegeven, zodat alle kleuren er mooi uitspringen. Kijk zonder problemen een filmpje op je telefoon in HD-kwaliteit.

Vingerafdrukscanner onder het scherm
De vingerafdrukscanner valt ook gelijk op bij dit toestel, omdat je hem niet kunt zien. Hij zit namelijk onder het scherm verstopt, zodat je alleen maar je vinger op het display hoeft te leggen. Zo weet jij dat jij de enige bent die bij jouw gegevens en bestanden kunt. Wel zo veilig.

Nieuw, stijlvol design
Deze nieuwe A30s is voorzien van een tof nieuw ontwerp aan de achterkant, die door Samsung Prism Crush wordt genoemd. Licht weerkaatst op een speciale manier van de achterkant van het toestel, zodat je mooie patronen krijgt. De kleuren heten dan ook Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Green.

Accu en snelladen
Deze A30s, verkrijgbaar in zwart, wit en groen, is voorzien van een 4000mAh-accu. Dit is genoeg om de hele dag door te komen zonder naar het stopcontact te hoeven rennen. Is de batterij toch een keer leeg, dan laad je hem snel op met de meegeleverde Fast Charge-lader.

Dualsim-functie
Deze Samsung-smartphone is voorzien van een tweede simkaart-slot, zodat je een extra simkaart kunt plaatsen. Dat is handig als je bijvoorbeeld een extra telefoonpakket gebruikt bij je werkgever. Het systeem schakelt naar jou wens naadloos tussen de twee simkaarten.

Genoeg geheugen voor jouw dagelijkse taken
De A30s is uitgerust met een opslagcapaciteit van 128GB, zodat je gewoon al je apps op het toestel kwijt kunt. Als dit niet genoeg is, kun je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaartje met een grootte tot 512GB. Ook kun je gebruikmaken van clouddiensten zoals OneDrive of Google Drive.

Android 9.0 Pie in een Samsung-jasje
De Samsung Galaxy A30s is komt uit de doos met Android 9.0 Pie, het besturingssysteem van Google. Om de ervaring soepeler voor jou te laten lopen, heeft Samsung een extra laag aangebracht over de menu's,
Samsung
475 Items

Specificaties

EAN
8720254124605

16 andere producten in dezelfde categorie: