Samsung Galaxy S10 Lite - 128GB - Blauw

Samsung Galaxy S10 Lite - 128GB - Blauw

Referentie:

€ 519,00
€ 415,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Maak kennis met het nieuwste lid van de Samsung Galaxy S10 familie, de S10 Lite. De Samsung Galaxy S10 Lite heeft een 6.7 inch randloos Infinity-O Display waardoor er meer scherm wordt weergeven. Ook maakt het toestel gebruik van de Super AMOLED technologie, wat inhoudt dat de responstijd drastisch omlaag gaat en de Samsung Galaxy S10 Lite snel bewegende beelden en objecten scherper en vloeiender kan weergeven.

4 hoge resolutie camera's

De Samsung Galaxy S10 Lite beschikt over 1 front camera en 3 back camera's. De 48 megapixel camera aan de achterkant zorgt voor mooie beelden bij weinig of veel licht. Verder beschikt het toestel over een ultra-wide camera, wat ideaal is voor het fotograferen van landschappen, over een macro-camera waarmee je de kleinste details kan vastleggen en een 32 megapixel selfie camera welke beschikt over 'selfie focus' voor een 'bokeh' achtergrond effect en smart beauty om je beste kenmerken eenvoudig vast te leggen en uit te lichten.

Creatieve features

Naast dat de Samsung Galaxy S10 Lite beschikt over 4 hoge resolutie camera's, beschikt het toestel ook over meerdere creatieve features die jouw online leven een stuk creatiever maken. Zo kan je gebruik maken van de 'advanced video editor', wat jouw beeldmateriaal naar een hoger niveau kan tillen en de 'zoom-in mic' applicatie, welke kan inzoomen op geluiden. Wat handig is bij het opnemen van bijvoorbeeld een concert.

Bixby Voice

Natuurlijk beschikt de Samsung Galaxy S10 Lite ook over de persoonlijke Samsung assistent. Bixby is inmiddels zo slim geworden, dat het je dagelijkse routine leert kennen en je daardoor beter kan assisteren gedurende dag. Stap je bijvoorbeeld de auto in, dan start Bixby automatisch een navigatie applicatie voor je op. Ook is het mogelijk om Bixby, door middel van Bixby Vision, online voor je te laten shoppen. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van het artikel wat je wil hebben, en Bixby zoekt het artikel online voor je op. Natuurlijk kan Bixby ook apparaten voor je besturen en commando's opvolgen.

Standaard meegeleverd:

  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung oordopjes
  • Samsung adapter
  • Samsung USB-C kabel
  • Simkaart pinnetje
  • Handleiding
Samsung
475 Items

Specificaties

EAN
8806090311871

16 andere producten in dezelfde categorie: