Samsung Galaxy S10+ - 512GB - Ceramic Zwart

Samsung Galaxy S10+ - 512GB - Ceramic Zwart

Referentie:

€ 769,00
€ 615,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Samsung Galaxy S10+ Ceramic.
Na 10 jaar Galaxy technologie en innovatie is het tijd voor de next generation

Infinity-O-display, Dynamic AMOLED & HDR10+
de nieuwe, ononderbroken weergave in optimale kleurweergave.
Afleidingen van het scherm zijn weggenomen voor de ultieme kijkervaring. Door de camera discreet weg te stoppen in het display, zonder de fotokwaliteit op te offeren, maak je optimaal gebruik van niet alleen het scherm, maar ook de camera. De volgende generatie Dynamic AMOLED-scherm is HDR10+ gecertificeerd en levert Dynamic Tone Mapping voor verbazingwekkend reële kleuren en contrast in elke scene, ook in het donker. Het heldere scherm helpt je om alles helder te zien, zelfs bij daglicht. Gekoppeld met stereoluidsprekers en Dolby Atmos is de ervaring meeslepend.

Ultrasonic Fingerprint
maakt beveiliging volledig onzichtbaar.
De fingerprint scanner is van achteren naar voren verplaatst, waardoor een revolutionaire sensor op het beeld is ontstaan. Met ultrasonische pulsen worden de 3D-richels en -dalen van jouw vingerafdruk gedetecteerd, zodat alleen jij toegang hebt tot je telefoon. Het is veilig en gemakkelijk, je kunt zelfs ontgrendelen, slepen en vasthouden om de gewenste app te openen.

Drie camera's aan de achterzijde
niet gewoon breed, ultra breed
Telefoto-, groothoek- en Ultra Wide camera's krachtig genoeg om jouw blik vast te leggen. Met de krachtige 16MP Ultra Wide camera kun je meer in elke opname passen. En in combinatie met de 12 MP groothoek- en telefotocamera's kun je foto's maken met 2x optische zoom in en uit.
Ultra Wide Camera- & Panorama
Met een beeld dat breder is dan de groothoekcamera, levert de Ultra Wide camera een gezichtsveld van 123 graden. En met de Ultra Wide lenscorrectie worden jouw brede opnamen niet vervormd.
Met de Ultra Wide camera maak je bredere, hogere panorama's, met groter perspectief. Het maakt een opname van een grote scène in een enkel beeld, horizontaal en verticaal, dus zelfs als je minder beweegt, legt het meer vast.

Twee Camera's aan de voorzijde
getransformeerd om je selfies te verbeteren.
De Selfie-camera detecteert gezichten en stelt snel scherp voor verbluffende zelfportretten in een handomdraai. Een Dual Pixel Sensor legt actiefoto's vast met precisie en duidelijkheid, voor scherp ingestelde selfies die goed verlicht zijn, zelfs bij weinig licht. Met de nieuwe dubbele camera aan de voorkant kun je experimenteren met scherptediepte en artistieke effecten om de stemming van je selfies te veranderen.

4K UHD-video & HDR10+
brengt de scenes tot leven.
Maak ongelofelijke 4K UHD-video's met een camera aan de voorzijde, voor het eerst op een Samsung-telefoon. De 4K UHD mogelijkheid in combinatie met de HDR10+ opname, brengen de scenes tot leven. Maak ongelooflijke beelden en speel deze af met de details die je persoonlijk hebt gezien. Met de rijke kleuren en het contrast van HDR10+ en Dynamic Tone Mapping blijven de kleuren accuraat in elke scène .

Scene Optimizer
jouw intelligente snelkoppeling naar professioneel uitziende foto's.
De verbeterde Scene Optimizer is een intelligente foto-assistent die voor je denkt en 30 populaire onderwerpen herkent, zoals eten, gezichten, baby’s, concerten of katten. Local Tone Mapping past automatisch jouw camera-instellingen aan de scène aan, zodat je de best mogelijke opname kunt maken. Bovendien waarschuwt foutdetectie je voor fouten met foto's.

24uur intelligente batterij
om je de hele dag van stroom te voorzien.
De Galaxy S10 leert jouw dagelijkse routine en gebruikspatronen waardoor apps die je niet nodig hebt worden uitgeschakeld. De Adaptive Power Saving-modus beheert de levensduur van jouw batterij op basis van de voorspelling van jouw dag. En met tot 3400 mAh (standaard) batterijcapaciteit op de Galaxy S10 kun je meer tijd doorbrengen met je smartphone zonder 'm op te laden.

Wireless powershare
geeft je de mogelijkheid om te delen.
De Galaxy S10 is ontwikkeld om Qi-gecertificeerde apparaten en geselecteerde Samsung devices op te laden, zoals een wireless charger. Plaats het apparaat eenvoudigweg op jouw telefoon. Er zijn geen kabels nodig. Gebruik het om de telefoon van jouw vriend op te laden of laad jouw oordopjes of Galaxy Watch onderweg op.

Eye Comfort Display
Ontworpen voor aanpassing aan het licht voor een beter zicht.
De unieke samenstelling van het Dynamic AMOLED vermindert schadelijk blauw licht met 42% zonder de kleur te veranderen van wat er op het beeld wordt weergegeven. Kijk of speel laat in de nacht met minder last van de ogen voor een betere nachtrust.
Samsung
475 Items

Specificaties

EAN
8801643772666

16 andere producten in dezelfde categorie: