Nokia 7.2 - 128 GB - Ice

Nokia 7.2 - 128 GB - Ice

Referentie:

€ 349,00
€ 279,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Laat je creativiteit de vrije loop met de Nokia 7.2. Maak ongelooflijke foto's met de 48 megapixel camera, bekijk al je video's in HDR en gebruik de telefoon tot wel 2 dagen met een laadbeurt. Bovendien draait alles moeiteloos dankzij de Android 9 Pie-software. Zo blijft je telefoon beter worden, net wanneer je dacht dat het niet beter kon.

PureDisplay schermtechnologie

Geniet van een super scherpe kijkervaring dankzij de PureDisplay schermtechnologie, alleen beschikbaar voor Nokia smartphones. Alle video's worden live getransformeerd tot een High Dynamic Range (HDR) wat resulteert in extra helderheid. Bovendien kun je van al je video's heerlijk relaxed genieten op het 6,3 inch Full HD+ scherm.

Meer kracht, minder opladen

Dankzij de krachtige Qualcomm Snapdragon 660 processor, in combinatie met het nieuwste Android 9 Pie besturingssysteem, kun je de Nokia 7.2 tot wel twee dagen gebruiken zonder opladen. Bovendien heeft Nokia 7.2 een slimme Adaptive Battery ondersteund door artificiële intelligentie. Hierdoor geeft de batterijduur prioriteit aan de apps die jij het meest gebruikt.

ONTWERP - Focus op schoonheid

De Nokia 7.2 is geïnspireerd op Fins design en combineert vakmanschap met kwalitatieve materialen. Het resultaat is een tijdloos design dat er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat.

Klaar voor Android 10 en meer

Een smartphone die steeds beter wordt. Dankzij de nieuwste Android 9 Pie ervaring geniet je van 2 jaar lang Android upgrades en 3 jaar lang beveiligingsupdates.

GOOGLE ASSISTANT

Altijd een beetje hulp op zak, waar je ook gaat. De Google Assistant button is gemaakt om jouw snelle leven bij te houden. Stel vragen, bekijk je agenda of dim zelfs de lichten. Jouw Assistant leert en past zich aan elk gebruik aan - zodat jij meer uit je dag kunt halen door minder te doen met je telefoon.

GOOGLE ONE - Haal meer uit Google

Bij de aankoop van een Nokia 7.2 is een 100 GB Google One proeflidmaatschap van drie maanden (t.w.v. 1,99/maand) automatisch inbegrepen. Als Google One-lid krijg je 100 GB cloudopslag binnen Google Drive, Gmail en Google Photos, automatische back-ups van je telefoon en toegang tot Google experts en dat allemaal in een gezinsabonnement dat je kunt delen.

Nokia
475 Items

Specificaties

EAN
6438409040879

16 andere producten in dezelfde categorie: