Xiaomi Redmi 8 - 32 GB - Dual SIM - Blauw

Xiaomi Redmi 8 - 32 GB - Dual SIM - Blauw

Referentie:

€ 150,83
€ 120,66 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Xiaomi Redmi 8 is een smartphone met een groot 6.22-inchdisplay, twee camera's op de achterkant en een forse accu, geschikt voor intensief gebruik. Met de grote accu in deze Xiaomi Redmi 8 kun je met gemak een hele dag, zo niet twee dagen, van je telefoon gebruik maken! Met deze accu hoef je niet vaak op te laden, maar als het dan toch nodig is, dan gaat het extra snel met de meegeleverde snellader van 18 W.

Je vindt een tweetal camera's aan de achterzijde van deze Xiaomi Redmi 8, een normale 12-megapixelsensor en een 2-megapixel dieptemeter. Hiermee maak je niet alleen scherpe foto's, maar kun je ook het zogeheten Bokeh-effect in je foto's krijgen: dit is een professioneel-ogende onscherpte in de achtergrond.

Het 6.22" display betreft een lcd-scherm in HD-resolutie, die zuinig weinig stroom verbruikt, waardoor je nóg langer meegaat. Hiermee kijk je dus met gemak eindeloos filmpjes op YouTube of Netflix.

Veilig en snel ontgrendelen doe je met de vingerafdrukscanner of de gezichtsontgrendeling van deze Redmi 8! Ontgrendelen met zogenaamde biometrische gegevens, oftewel je gezicht of vingerafdruk, is veiliger dan met een code, omdat je ze niet zomaar kunt stelen of kopiëren.

Met de Xiaomi Redmi 8 kun je altijd muziek luisteren, ook als je internetbundel op is: dankzij de FM-radio, zit je nooit om muziek verlegen. De vertrouwde 3,5 mm aansluiting voor je oordopjes zorgen er dan ook nog eens voor dat niemand last hoeft te hebben van jouw muziek!

De Xiaomi Redmi 8 werkt op Android, maar Xiaomi heeft hier wel een eigen toevoeging voor gemaakt: MIUI. Hierdoor zijn er wat aanpassingen in het uiterlijk en de instellingen, zodat de software perfect bij het toestel past. Omdat het wel gewoon een Android telefoon is, kun je alle apps downloaden in de PlayStore.

Xiaomi
475 Items

Specificaties

EAN
6941059631743

16 andere producten in dezelfde categorie: