Sony Xperia Z3 Compact - 16GB - Wit

Sony Xperia Z3 Compact - 16GB - Wit

Referentie:

€ 299,00
€ 239,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Waterdicht ontwerp waar je meer mee kunt
Xperia Z3 Compact is de smartphone die is ontworpen om je leven te verbeteren. En het leven speelt zich niet binnen af. Xperia Z3 Compact heeft de beste beoordeling voor waterdichtheid, dus je kunt je oproepen in de regen beantwoorden of foto's nemen op de bodem van het zwembad. Bovendien is hij ook bestand tegen alle ongelukjes tussendoor. Met een slank en compact ontwerp dat gemakkelijk met één hand te gebruiken is, is Xperia Z3 Compact de Android-smartphone die duurzaamheid met schoonheid combineert.

Onze beste camera, voor jouw mooiste momenten
Soms vinden de mooiste momenten plaats in het minste licht. Jaren aan camera-ervaring van Sony geeft je Xperia Z3 Compact, om ongeëvenaarde prestaties bij weinig licht te bieden. Dankzij Cyber-shot- en Handycamtechnologieën kun je onderweg verbluffende video's opnemen en onder water kraakheldere foto's nemen. Wil je jouw opnames naar het volgende niveau tillen? Laat je creatieve kant zien met onze unieke camera-apps. Dit is onze beste smartphonecamera tot nu toe: voor herinneringen die meer dan gewoon goed verdienen.

Ongeëvenaard Sony-entertainment. Waar je ook bent.
Xperia Z3 Compact beschikt over ons scherpste scherm met de nieuwste Sony-audiotechnologie. Hoor elke beat zoals deze bedoeld is met Hi-Res-audio en blokkeer afleidingen met digitale ruisonderdrukkende ondersteuning. Ga naar de Films-app en kijk op je balkon naar een blockbuster, of gebruik je PlayStation®4-console via PS4™ Remote Play. Sommige avonden zijn gewoon te leuk om thuis te blijven.

Een volledig opgeladen smartphone met een batterijduur van 2 dagen
Xperia Z3 Compact is een waterdichte telefoon* die hoogwaardige materialen combineert met de beste Sony-technologieën Het resultaat is een betere smartphone-ervaring, elk uur van de dag. De meest geavanceerde camera, gamen op het hoogste niveau en een batterijduur van 2 dagen: alles in een slank, compact ontwerp. Het is een smartphone die grenzen verlegt. Voor degenen die geen genoegen nemen met leven op 10%.
Sony
475 Items

Specificaties

EAN
7311271488378

16 andere producten in dezelfde categorie: