Blackberry Key 2 LE - 32GB - Donkerblauw

Blackberry Key 2 LE - 32GB - Donkerblauw

Referentie:

€ 299,00
€ 239,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
BlackBerry is terug met de BlackBerry Key2 LE. Het iconische design van BlackBerry is nu dunner en lichter, ideaal om meer onderweg te doen. Het toetsenbord (QWERTY) is extra slim gemaakt; maak shortcuts naar jouw belangrijkste apps door bepaalde toetsen in te drukken.

Design


De vernieuwde BlackBerry Key 2 LE ziet er stijlvol uit, onder meer door het iconisch BlackBerry-design met een toetsenbord, gecombineerd met moderne elementen zoals een Full-HD scherm met 2.5D glas. Daarnaast is de achterkant voorzien van polycarbonaat met een geheel nieuw ontworpen getextureerde afwerking en ligt daardoor perfect in de hand. De toetsen op het toetsenbord zijn 10% groter dan zijn voorganger en bevat tevens een geïntegreerde vingerafdrukscanner. Het toetsenbord is accurater en sneller dan een touchscreen. Met de vernieuwde Speed Key kan je snelkoppelingen toevoegen en kan je direct vanuit elk scherm naar één van je andere favoriete apps switchen.

BlackBerry Hub


De BlackBerry Hub voegt al je berichten samen op één geconsolideerde plaats, zodat je snel en gemakkelijk op de hoogte bent van alles. Met de BlackBerry KEY 2 LE kan je ook apps klonen en kan je werk en privé gescheiden houden. Je kunt diverse apps zoals Facebook en Instagram zowel zakelijk en privé naast elkaar gebruiken.

BlackBerry DTEK©


De BlackBerry KEY 2 LE is de veiligste Android smartphone direct uit de doos. BlackBerry DTEK© monitort je OS en apps en laat jou weten wanneer je gegevens risico lopen en welke acties je kunt ondernemen. Maak gebruik van Locker; je eigen beschermde omgeving op je smartphone, die alleen via je pincode of vingerafdruk te bereiken is. Sla hierin je apps, foto’s en bestanden op waar alleen jij toegang tot kan krijgen. Firefox Focus is voor geïnstalleerd in deze omgeving om afgeschermd te kunnen browsen.

Camera


De BlackBerry Key 2 LE is de eerste BlackBerry met een dubbele 13MP+5MP camera. Deze komt met features zoals portret mode met bokeh effect en Google Lens. Aan de voorkant zit een 8MP camera voor de mooiste selfies.

Android


De BlackBerry Key 2 LE draait op Android, dus geniet van miljoenen apps die je in de Google Play store kunt vinden.
BlackBerry
475 Items

Specificaties

EAN
4894461774862

16 andere producten in dezelfde categorie: