Sony Xperia XZ2 - 64GB - Zilver

Sony Xperia XZ2 - 64GB - Zilver

Referentie:

€ 579,99
€ 463,99 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Sony Xperia XZ2 is door Sony volgestopt met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en daarbij ook het design helemaal omgegooid. De Xperia XZ2 heeft een groter scherm in een vergelijkbaar formaat als zijn voorganger, de Sony Xperia XZ1. Naast het nieuwe design heeft de Sony Xperia XZ2 een verder doorontwikkelde 19 Megapixel Motion Eye camera met nieuwe functies.

Scherm


Het 5.7 inch scherm van de Sony Xperia XZ2 loopt van rand tot rand en geeft je de optimale kijkervaring. Kijk al je films, series en video’s in de mooiste kleuren en details door het Full HD HDR scherm!

Design


De voor- en achterkant van de Xperia XZ2 heeft duurzaam Gorilla Glass 5. De vingerafdrukscanner is naar de achterkant van de smartphone verplaatst. De vernieuwde scanner is ‘’Always on’’. Laat je vinger op de scanner rusten en de Xperia XZ2 is gemakkelijk te ontgrendelen.

Camera


De Sony Xperia XZ2 is de eerste smartphone waarmee je in 4K HDR kan filmen! Daarnaast film je Super slow motion in Full HD en is er een 3D Creator-selfie als extra camerafunctie geïntroduceerd.
Door het filmen in 4K HDR kun je meer kleur, meer detail en meer contrast toevoegen aan je eigen filmpjes. Super slow motion in Full HD laat je nu nog meer details zien en met de 3D Creator-selfie maak je binnen enkele seconden een 3D scan van jouw hoofd en kun je deze makkelijk delen in GIFjes, avatars en video’s.

Entertainment


Niet alleen het design van Sony is veranderd bij de Sony Xperia XZ2, Sony tilt met deze smartphone jouw entertainment-ervaring ook naar een hoger level. Sluit je helemaal af van de buitenwereld door Digital Noise Cancelling en ervaar jouw entertainment nog beter met Hi-Res Audio en Stereo speakers. Naast geluid, prikkelt de Sony Xperia XZ2 ook je gevoel! De Xperia XZ2 kan namelijk gebeurtenissen die gebeuren in jouw favoriete film laten voelen door middel van trillingen. Je voelt dus wat je ziet met alle content; (muziek)video’s, zelf opgenomen video’s, games en films!
Sony
475 Items

Specificaties

EAN
7311271614951

16 andere producten in dezelfde categorie: