HUAWEI MediaPad M5 Lite 10,1" 64 GB Wi-Fi + Bookcover - Spacegrijs

HUAWEI MediaPad M5 Lite 10,1" 64 GB Wi-Fi + Bookcover - Spacegrijs

Referentie:

€ 314,18
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
HUAWEIMediaPad M5 Lite 10,1" 64 GB Wi-Fi + Bookcover - Spacegrijs

10.1”-scherm in Full HD 1080p

De HUAWEI MediaPad M5 lite beschikt over een IPS-scherm van 10.1” met een Full HD-resolutie van 1920 x 1200p, dat elk moment tot leven brengt. De ClariVu-technologie zorgt voor een betere helderheid en scherpte van elk beeld.

Krachtige speakers en een indrukwekkende audiokwaliteit

Het vierdelige speakersysteem van de tablet, dat samen met Harman Kardon werd ontwikkeld, biedt een ongelooflijk precies audio-effect met meer lage tonen en minder vervorming. Voor een verbluffend concertzaaleffect.

4 speakers van professionele kwaliteit

De vier stereospeakers, die samen met Harman Kardon werden ontwikkeld, bieden een audio-ervaring die een concertzaal waardig is, en dit dankzij het multi-layered 3D-surroundgeluid.

Inspiratie en doeltreffendheid

De HUAWEI M-Pen lite stylus gaat verder dan je verbeelding. Met een drukgevoeligheid van maar liefst 2048 drukniveaus maak je aantekeningen op een natuurlijke manier, en dit met een uitstekende reactiviteit.

Snelle oplaadtijd en batterij met lange levensduur

In minder dan 3 uur tijd is je HUAWEI MediaPad M5 lite weer volledig opgeladen. Dankzij de batterij van 7500 mAh (typische waarde) voldoet de tablet bovendien volledig aan al jouw ontspannings- en spelbehoeften.

Oogcomfort voor je kinderen

De HUAWEI MediaPad M5 lite is perfect ontworpen om de ogen van je kinderen te beschermen. De verbeterde oogcomfortmodus vermindert blauw licht doeltreffend en stuurt slimme herinneringen wanneer het toestel zich te dicht bij het gezicht van je kind bevindt.

Hoogstaand design

De HUAWEI MediaPad M5 lite is een tablet met een elegant design. De gebogen glazen 2.5D-randen combineren esthetiek perfect met ergonomie. Zijn zachte en minimalistische rondingen geven hem een luxueuze uitstraling terwijl zijn dun en licht design ervoor zorgen dat hij uitstekend in de hand ligt.

Huawei
999 Items

Specificaties

EAN
5412882782656

16 andere producten in dezelfde categorie: