Lipa Okan 10 inch tablet 32 GB 3G - Telefoonfunctie en GPS - Android 8.1

Lipa Okan 10 inch tablet 32 GB 3G - Telefoonfunctie en GPS - Android 8.1

Referentie:

€ 124,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Bent u op zoek naar een budget tablet met een snelle werking? De Lipa Okan Phonetablet kan alles voor u!

Snelheid en geheugen

De Lipa Okan phonetablet heeft een werkgeheugen van 2 GB wat betekent dat het model een goede snelheid kent. Het model draait op de Mediatek MTK6580 1.5 GHz quadcore processor. Zo is het voor u makkelijker meerdere programma's of apps tegelijkertijd te openen, het werkgeheugen kan dit aan! Deze tablet wordt bestuurd door Android 8.1 wat geheel in te stellen is naar uw eigen wens. Daarnaast bevat de tablet een harde schijf van 32 GB waar u al uw data op kunt slaan. Het geheugen kunt u natuurlijk ook uitbreiden met een microSD-kaart. Majstra biedt ook microSD-kaarten aan.

Telefoonfunctie en 3G

Met deze tablet is het mogelijk uw simkaart in de tablet te stoppen. De simkaart moet enkel het grootste formaat hebben en dus niet afgeknipt (dus geen micro en nano) zijn. Zo kunt u ook bellen met de Lipa Gold phonetablet en uw telefoonabonnement hierop gebruiken. Daarnaast ondersteunt de tablet ook 3G-internet van uw telefoonabonnement. Internet kunt u daarnaast ook verkrijgen door Wifi of internetdongles. Deze tablet biedt u dus meerdere mogelijkheden!

GPS-functie

De Lipa Okan phonetablet bezit daarnaast ook een onafhankelijke GPS-functie wat betekent dat u zonder het internet ook GPS kunt ontvangen. U dient alleen van tevoren bepaalde GPS-mappen te downloaden en vervolgens kunt u onafhankelijk van het internet uw tablet ook als navigatiesysteem gebruiken. Wij hebben in een eerder artikel uitgelegd hoe u dit kunt doen.

IPS-scherm en beeldresolutie

Het scherm van dit model bevat een resolutie van 1280 x 800 pixels waardoor u beelden scherp kunt bekijken. U kunt alle media dus in HD kwaliteit bekijken. De IPS-functie van het scherm zorgt er ook voor dat de kleuren in beter contrast staan zodat deze er mooier uitspringen. Ook is hierdoor de kijkhoek van het scherm beter.

De tablet bevat daarnaast ook nog een dual camera en nog meer functies! Al deze functies kunt u terugvinden onder het kopje "specificaties" hieronder.

Heeft u interesse in andere tablets? Dan kunt u een kijkje nemen in ons assortiment tablets. Voor een zeer budget prijs heeft u een tablet met telefoonfunctie, GPS en een IPS-scherm!
LIPA
999 Items

Specificaties

EAN
8719325276640

16 andere producten in dezelfde categorie: