Circus World (Mac Only)

Circus World (Mac Only)

Referentie:

€ 9,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Grijp de gelegenheid aan om uw eigen circus van wereldklasse op te bouwen en te besturen. Neem een noodlijdend circus over en streef ernaar om het te veranderen in een eerste klas attractie. Uw circus is ernstig verwaarloosd door de vorige eigenaar en u heeft het voor een prikje kunnen kopen, maar het is nog niet helemaal naar uw smaak.

Kenmerken:



  • Neem personeel aan en bouw uw eigen optredens. Naarmate uw reputatie groeit, zal ook uw inkomen toenemen. Gaat u uw tent upgraden of investeert u in meer ervaren artiesten, of schaft u voorzieningen aan voor uw publiek zoals als kraampjes voor eten en drinken en giftshops?

  • Door gebruik te maken van de op maat gemaakte kunstmatige intelligentie,

  • the Appriciation Engine- speciaal ontworpen voor Circus World, kunt u uw publiek monitoren. Als uw acts slecht zijn, zal de waardering van uw publiek laag zijn. Als uw acts goed ontvangen worden, zal de waardering hoog zijn. Kortom, de Appreciation Engine brengt het publiek tot leven als indicator van het succes van de voorstelling. Slechts een bekwaam impresario zal het publiek kunnen boeien en het geld laten binnenstromen. - het Circus komt tot leven in volledig first person 3D, waardoor u het circus en de omgeving kunt ontdekken en uw voorstelling bekijken vanaf de bevoorrechte eerste rang. Er zijn meer dan 30 verschillende artiesten, van jongleurs tot clowns, van koorddansers tot paardrijders die zonder zadel rijden, van olifanten tot tijgers en nog veel meer. Elke artiest is tot leven gebracht in volledig 3D door letterlijk honderden op maat gemaakte animaties.

  • Het is nog nooit zo realistisch en leuk geweest om uw circus te besturen! Reist u de wereld rond met een fantastische attractie of eindigt u op een veldje waar u een beetje aanklooit in een haveloze tent?

  • Alleen de meest ervaren impresario zal succes kunnen oogsten.
984785 Items

Specificaties

EAN
5060020475030

16 andere producten in dezelfde categorie: