Disney Toy Story 3 -PC/mac dvd-rom

Disney Toy Story 3 -PC/mac dvd-rom

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'Toy Story 3: The Video Game' vertelt een verhaal over de cowboy Woody en de ruimteheld Buzz. Beiden zijn geen gewone helden, maar speelgoed en eigendom van Andy. Dit illustere duo wordt, samen met al het andere speelgoed, door hun eigenaar gedumpt in het kinderdagverblijf van het ziekenhuis. Kun jij ontsnappen uit de plakkerige kleine tengeltjes van de kinderen uit de peutercrèche?

'Toy Story 3: The Video Game' biedt een spannend avontuur waarin Woody en Buzz samen met het varkentje Hamm, de bange dinosaurus Rex en meneer Potato Head, op zoek gaan naar hun verloren vrienden. In de 'Story Modus' volg je het verhaal van de film waarbij je alle leuke gedeeltes zelf kunt spelen!

In 'Toy Story 3: The Video Game' kun je, naast de verhaalmodus, een open wereld verkennen. 'Toy Box' is een virtuele kamer vol speelgoed. Hier word je volledig vrij gelaten om je eigen avonturen te bedenken en uit te voeren. Door missies te voltooien, verdien je plastic geld waarmee je nieuw speelgoed voor je kamer kunt kopen. Voor je het weet loop je rond in een interactieve speelkamer vol cowboys, dino's en ruimtehelden!

Je hebt de film gezien, nu wordt het tijd om zelf de held uit te hangen in 'Toy Story 3: The Video Game'!
984785 Items

Specificaties

EAN
8717418266134

16 andere producten in dezelfde categorie: