DrPhone Mini Wifi Drone – 720P – Groothoek Camera – Vouwbaar / Compact – Quadcopter

DrPhone Mini Wifi Drone – 720P – Groothoek Camera – Vouwbaar / Compact – Quadcopter

Referentie:

€ 89,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Neem HD-foto's en -video's, geniet van de FPV-functie: De E58 drone is uitgerust met een 120° groothoek 720P HD-camera inclusief instelbare hoek, die video's van hoge kwaliteit en heldere luchtfoto's vastlegt. De Wi-Fi real-time transmissie FPV-systeem kan verbinding maken met uw telefoon met de drone en de weergave zal direct worden weergegeven op uw telefoon, dus geniet van de wereld boven de horizon, nauwkeurig foto's vast te leggen en video's opnemen voor buitengewone momenten.

Kan rondgedragen worden & Vervangbare Drone arm: De kleine romp bevat uitstekende prestaties, slim opvouwbaar ontwerp, laat je licht reizen, geniet van het vluchtplezier. De drone-arm is vervangbaar, wanneer de motor of drone-arm gebroken is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat de drone niet meer presteert. Vervang gewoon de drone-arm en hij kan weer vliegen.

Het is voor iedereen gemakkelijk om de drone te vliegen: In de altitude hold-modus kunt u de hoogte en locatie nauwkeurig vergrendelen, stabiel zweven en video of foto's vastleggen vanuit elke hoek, waardoor de ervaring heel gemakkelijk en handig is, zelfs een beginner kan deze drone gemakkelijk afspelen. De drone stijgt automatisch op en landt met één klik, wat erg handig is. Er is een noodlandingsfunctie om botsingen met andere zaken te voorkomen.

3D flip & one key return & Headless mode & Trimming: De E58 Drone bevat de nieuwe 3D rolling special effects en kan een hele verrassing zijn! Met de returnfunctie met één toets kan de drone automatisch terugkeren zonder de drone te verliezen. De Headless mode optie kan de voorkant van de drone hetzelfde maken als de afstandsbediening, waardoor het makkelijker is om naar je bestemming te vliegen. Met de Trimmen-functie kunt u zich aanpassen aan de kantelrichting, waardoor de drone zich tijdens de vlucht stabiliseert.
DrPhone
8548 Items

Specificaties

EAN
8720118101032

16 andere producten in dezelfde categorie: