Overmax X-Bee Drone Fold One - GPS - 4K - 300m

Overmax X-Bee Drone Fold One - GPS - 4K - 300m

Referentie:

€ 224,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
  • Zeer groot bereik - tot 300 meter.
  • GPS-zender - handhaaft een constante positie en hoogte
  • Draaibare 4K wifi-camera met liveweergave (FPV) tot 300 m
  • Zeer duurzame borstelloze motoren
  • Een breed scala aan functies: volg mij, tik om te vliegen, interessante plaats, GEO-omheining
  • Tot 15 minuten vliegtijd met accu

De Overmax X-Bee Drone Fold One-drone is C0-klasse apparatuur van de hoogste kwaliteit , dus er zijn geen toestemming nodig. Een groot bereik, tot wel 300 meter , is mogelijk dankzij een krachtige zender die zorgt voor constant contact met de piloot. Geniet van een lange vlucht en leg de beelden vast dankzij de ingebouwde camera met een groot rotatiebereik van 90 graden . Een lange vliegtijd tot wel 15 minuten op één accu en sterke ledverlichting zorgen voor nog meer plezier.

Geavanceerde GPS-module

Ben je dol op het opnemen van sportactiviteiten? Dankzij de Follow Me-functie volgt het toestel automatisch de camera die naar de operator gericht is, zonder de drone-besturing te verstoren. Met de functie Tap to fly kun je punten op de kaart markeren waar de drone automatisch naartoe gaat, terwijl je de hele vliegroute vastlegt. U kunt ook een punt markeren en dankzij de functie Point of Interest begint het apparaat eromheen te cirkelen en op te nemen op de door u gekozen afstand. Met de GEO-hekfunctie kunt u het gebied op de kaart markeren waar de drone zich verplaatst en niet voorbij het opgegeven gebied vliegen.

Realtime weergave van de camera

Vind je het leuk om geweldige uitzichten live te bewonderen? Met de FPV-functie kunt u het beeld van de camera in realtime afspelen op het display tot 300 meter. Hierdoor ben je niet alleen in staat om de drone beter te besturen, maar heb je ook plezier tijdens het deelnemen aan een virtuele vlucht en het bewonderen van de prachtige luchtlandschappen.

Compact formaat en hoge kwaliteit

De bescherming van het apparaat is vooral belangrijk op grote hoogte. De X-bee drone 9.5 is speciaal uitgerust met duurzame skids die de apparatuur beschermen bij het landen. Dit maakt de drone extreem bestendig tegen stoten of vallen en wordt daarmee een van de meest duurzame op de markt. Borstelloze motoren en automatische kalibratie hebben ook een aanzienlijke invloed op de hoge kwaliteit van het apparaat.

Draadloze 4K Wi-Fi-camera

De X-bee Fold One GPS-drone heeft een ingebouwde Wi-Fi-module , wat het een echte sky scout maakt. U kunt het beeld dat door de camera is opgenomen, volgen vanaf een afstand van maximaal 300 meter vanaf elk draagbaar apparaat. De camera maakt verbinding met de smartphone via de moderne, ultrasnelle 5G-band.

Perfectie van het beeld

Een hoogwaardige camera is de basis voor mooie opnames. De camera in de X-bee Fold One drone heeft een 4K resolutie en een geavanceerde sensor . Dit is een garantie voor een hoge beeldkwaliteit onder alle omstandigheden. Rotatie over een breed bereik van 90 graden samen met de unieke methode om verticaal naar beneden op te nemen, geeft geweldige opnamemogelijkheden.

Als het vliegtuig te ver weg is

De Overmax X-bee Fold One drone heeft een betrouwbare headless-modus . Het zorgt voor een betere controle van de drone wanneer de richting van zijn vlucht onnauwkeurig is. Door deze modus te activeren, vliegt de drone in de richting waarin we de stick op de controller bewegen, ongeacht waar de werkelijke voorkant zich bevindt. Hierdoor verliest u zelfs op grote afstanden en hoogtes de controle over de apparatuur niet.

Automatische landing

Stabiele camera-opnamen zijn buitengewoon belangrijk. De automatische hoogtehoudfunctie helpt je met volledige controle over de drone. Elke piloot weet dat landen essentieel is om te vliegen. De X-bee Fold One drone is uitgerust met een automatische landingsfunctie , waardoor het apparaat ook in risicovolle situaties veilig op de grond zal landen. Bovendien is het voldoende om op één knop te drukken om deze functie te activeren. Daarnaast heeft de drone ook een automatische backhome-functie . Na activering keert het apparaat enkele meters terug vanaf de laatste veilige positie.

Multilevel beveiligingssysteem

De nieuwste Overmax X-bee Fold One drone is uitgerust met een aantal beveiligingen om verlies van het apparaat te voorkomen:

  • Wanneer de drone een laag batterijniveau op zichzelf of in de afstandsbediening detecteert, zal hij automatisch terugkeren naar het startpunt,
  • Bij het verliezen van bereik met de operator, zal de drone zich automatisch terugtrekken naar de lanceerplaats,
  • Als je GPS en controller-dekking verliest, stopt de drone automatisch en landt hij veilig.

Vliegbereik 300 mtr Vluchttijd tot 15 minuten Batterij capaciteit 1500 mAh 7,6 V Li-Po Aantal propellers 4 (inclusief 8) Automatische kalibratie Ja Gyroscoop 6-assig ingebouwde GPS Ja Alarm buiten bereik Ja Functies beschikbaar Volg mij
Tik om te vliegen
Nuttige plaats
Headless-modus
Terug Home
Automatisch starten en landen Kalibratie op afstand Ja Opnamekwaliteit 4K Verlichting LED Productgewicht 249 g
Overmax
8548 Items

Specificaties

EAN
7061112599649

16 andere producten in dezelfde categorie: