Syma X25Pro FPV quadcopter

Syma X25Pro FPV quadcopter

Referentie:

€ 99,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Eindeloze mogelijkheden met de X25 Pro

Drones worden de laatste tijd steeds populairder en zijn een zeer gewilde gadget. De X25 Pro drone is zeer geschikt voor zowel jong als oud. Doordat de X25 Pro over een beginners stand én een gevorderden stand beschikt, is deze drone geschikt voor alle vaardigheidsniveaus.

Dankzij de vier kanalen en zes assen van de X25 Pro, is hij buitengewoon wendbaar wat de drone ook zeer aantrekkelijk maakt in deze prijsklasse. Met behulp van de onboard camera die 720p resolutie ondersteunt, maak jij zonder problemen de tofste foto’s en video’s van grote hoogte.

De materialen van de X25 Pro zijn zo licht, dat het totale gewicht van de X25 Pro maar 170 gram is. Hierdoor kan hij met grote snelheid door de lucht vliegen en zijn stabiliteit behouden. De drone is dankzij het lage gewicht en het kleine formaat gemakkelijk mee te nemen.

Het is zelfs mogelijk om je smartphone als afstandsbediening te gebruiken. Met behulp van de Syma App, zowel beschikbaar op IOS als Android, bestuur je de drone gemakkelijk met je telefoon. Teken simpelweg een route op je smartphone, waarna de drone deze route zal volgen. Zodra de headless-modus is geactiveerd, volgt de drone het commando dat op de afstandsbediening is getekend.
Syma
8548 Items

Specificaties

EAN
4260135964240

16 andere producten in dezelfde categorie: